Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Drept


11: Securitatea umana a individului si securitatea umana globala - obiective esentiale ale comunitatii internationale

In prezent, pe plan mondial, se raspandeste tot mai insistent conceptia potrivit careia piesa de rezistenta a securitatii nationale si a securitatii globale o reprezinta fiinta umana, ca parte intriseaca a unei comunitati. In acest context, accentul este pus pe individ, indiferent de statul al carui cetatean este, de etnia careia apartine, de religia pe care o impartaseste. O asemenea abordare si, bineinteles, optiune politica isi face simtita tot mai mult prezenta dupa incheierea razboiului rece, cand securitatea populatiei, respectiv a omului, ca fiinta umana, a devenit o preocupare sistematica si relativ constanta a comunitatii internationale.

12: Securitatea Statelor Dunarene In Contextul Globalizarii

Unele lucrari de specialitate au precizat ca securitatea reprezinta un concept ale carui dimensiuni pot fi: politica; militara; economica;Dimensiunea politica se refera la modul in care state care s-au desprins de sub auspiciile Cortinei de Fier si-au trasat directiile de actiune in vederea integrarii in structurile de securitate regionale (NATO si in fond Uniunea Europeana, pentru ca si aceasta asigura securitate).

13: Factorii de natura socio-umana, manipularea si securitatea Av. Dr. Raluca Constantinescu

Factorii de natura socio-umana sunt definiti de un ansamblu coerent de caracteristici esentiale. Se poate considera ca factorii de natura socio-umana sunt, de fapt, fenomene psihosociale si se pot analiza ca atare.

14: Cabinet Individual de Avocat Cristian-Alin Gadea

Slogan: Intelepciune, forta, frumusete, adevar, dreptate, lumina spirituala.

15: DAUNELE MORALE PRIVITE DIN PERSPECTIVA Legii 221/2009

Legea 221/2009 are ca scop recunoasterea caracterului politic al condamnarilor suferite in perioada 6 martie 1945- 22 decembrie 1989 ca urmare a impotrivirii la regimul existent in perioada in discutie si a masurilor cu caracter administrativ luate .

16: Platforma electorala pentru Alegeri Decan 21.05.2011

Comunicat de presa Campanie electorala,18.04.2001 - 16.05.2011, ora 18.00 Comunicat oficial al Baroului Bucuresti LISTA FINALA candidaturile la alegerile din data de 21.05.2011, pentru demnitatile de Decan,Consilieri ai Baroului Bucuresti, Membri ai Comisiei de Disciplina si ai Comisiei de Cenzori I - Decan al Baroului Bucuresti - GADEA Cristian-Alin II - Consilieri ai Baroului Bucuresti - GADEA Cristian-Alin

17: Site oficial - Cabinet Individual de Avocat Cristian Alin Gadea

Incepand cu luna Mai 2011, Fondatorul Cabinetului Individual de Avocat Cristian Alin Gadea, lanseaza site-ul oficial.

18: Contul bancar al penitenciarelor din Bavaria / Germania

Penitenciarele din landul german Bavaria au un cont bancar comun. Articolul explica rudelor celor arestati preventiv cum sa transfere bani in contul arestatilor.

19: Penitenciarul Munchen - Informatii generale pentru rudele arestatilor

Informatii generale despre penitenciarul din Munchen, unde se afla majoritatea cetatenilor romani arestati in capitala Bavariei.

20: Arestat preventiv in Germania? Dreptul de vizita al rudelor

Articolul se adreseaza rudelor celor arestati preventiv in Germania, care sunt lipsite de informatii cu privire la dreptul de vizita al arestatului.


Pagina 2 din 3    1   2   3  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro