Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Educatie » “Calea catre respectul de sine”, curs online gratuit de la Aimee.ro

“Calea catre respectul de sine”, curs online gratuit de la Aimee.ro

Format PDF | Tipareste

Cursul online gratuit, oferit de site-ul www.aimee.ro, se adreseaza tuturor acelora care au simtit ca, pentru a evolua continuu si pentru a-si atinge potentialul, au nevoie de sfaturi, incurajari si directii clare care pot fi urmate. Cursul “Calea catre respectul de sine” , primul dintr-o serie de cursuri de dezvoltare personala si spirituala, este alcatuit din 5 module, cate unul saptamanal, pe care utilizatorii nostri le vor primi pe e-mail, dupa ce vor completa formularul de participare de pe site-ul nostru. Cursul isi propune: • sa abordeze intelegeri personalizate ale notiunii de respect de sine • sa sublinieze conexiunea gand-stare de spirit-respect de sine • sa ofere metode concrete de a modela respectul de sine • sa detalieze tehnici de concentrare pe obiective si tehnici pentru a avea succes • sa prezinte instrumente de transformare a convingerilor autolimitative • ca, pentru fiecare participant, la sfarsitul celor 5 saptamani, respectul de sine sa fie un sentiment pe care il traieste in fiecare zi Cursul este conceput ca un manual de lucru, cu exercitii si intrebari, care vor permite asilimarea efectiva a informatiilor teoretice prezentate. Fiecare modul este alcatuit dintr-o parte teor etica si una practica, care sa ofere participantilor spatiul necesar pentru analiza interioara si optimizare personala. Scopul fiecarui modul este ca, la sfarsit, utilizatorul sa-si poata schita un plan de actiune pentru aspectele constientizate pe parcursul modulului. Cursul porneste de la definitiile respectului de sine, semnificatiile respectul de sine, cum este perceput de fiecare, cum il putem influenta, apoi ajunge la tehnici si strategii concrete pentru a ajunge la un respect de sine ridicat, ofera solutii concrete pentru a face fata sentimentului de stagnare pe care cursantii il pot simti pe masura ce parcurg cursul, iar in final ofera sugestii pretioase care pot face o diferenta uriasa in modul in care fiecare se percepe pe el insusi. In curand, pregatim o alta surpriza, sub forma unui curs care vine in continuarea acestor strategii pentru dobandirea respectului de sine: “Imbunatateste-ti viata prin asertivitate!”. Va invitam sa vizitati site-ul Aimee.ro, sectiunea Cursuri online, pentru a intra in contact cu o sursa de informatii care va poate imbunatati viata!
Despre autor

Mihaela Vasile Web Content Manager www.aimee.ro


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 756
Numar de cuvinte: 361Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro