Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Comunicatii » Televiziune » Digi Sport live online si Dolce Sport live online

Digi Sport live online si Dolce Sport live online

Format PDF | Tipareste

Incepand din sezonul 2011 - 2012 Liga 1 la fotbal poate fi urmarita la Digi Sport live online si Dolce Sport live online . Castigatoare ale licitatiei pentru drept urile de televizare a partidelor de fotbal din Liga 1 sunt televiziunile DigiSport live, DolceSport live online si Antena 1 live. Digi Sport live a achizionat 7 pachete , Dolce Sport live unul si Antena 1 live unul. Astfel, in fiecare etapa fiecare pachet are dreptul de a alege un meci preferat, adica prima optiune din totalul de noua meciuri din etapa. Avand cele mai multe pachete castigate, Digi Sport va transmite cate 7 meciuri pe etapa, Dolce sport un meci si Antena 1 un meci din Liga 1 live. In fiecare etapa vor fi televizate toate meciurile pe cele trei televiziuni prezentate: DigiSport live, DolceSport live si Antena 1 live. Pe postul DigiSport HD si Dolce Sport HD meciurile vor fi transmise si in format HD, la o calitate mult superioara fata de transmisiunea analogica. Initial nu se vandusera decat trei pachete de televizare si era posibil ca doar trei meciuri din fiecare etapa sa fie difuzate in direct la televizor. Cel mai mult ar fi avut de suferit telespectatorii ce ar fi vazut doar o parte din meciurile live din Liga 1. Dintre cele trei posturi TV live online care au castigat licitatia pentru televizarea meciurilor din Liga 1 live Antena 1 live este televiziune a ce are cea mai mare acoperire. Urmeaza Digi Sport live online care poate fi urmarit de abonatii companiei RDS - RCS iar cel mai putin accesibil este Dolce Sport live online ce poate fi urmarit doar de abonatii Romtelecom ce au pachetul de televiziune Dolce. Urmareste posturile TV online si vezi ce se intampla in jur.
Despre autor

Dolce Sport live si Digi Sport live online


Despre articol
Autor: florian
Numar de vizualizari: 616
Numar de cuvinte: 301Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro