Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Comunicatii » Televiziune » Cum sa vezi gratis tv online cu SopCast

Cum sa vezi gratis tv online cu SopCast

Articol de nota 9.00 Format PDF | Tipareste

In vremurile noastre moderne putem beneficia de o multime de tehnologi pentru a permite sa vedem sau pentru a distribui fluxuri video de pe Internet in timp real. O astfel de posibiliateeste tehnologia P2P - fluxul de schimbul de televiziune - ce opereaza ca o tehnologie P2P de fisiere. Aceasta foloseste utilizatorii de flux video in mod automat, astfel incat alti utilizatori pot vedea sau descarca in timp real streamuri video. Si la fel ca tehnologia file sharing P2P, cu cat mai multe fluxuri de televiziune, cu atat este o mai buna calitate a serviciului. Cu tehnologia P2P TV Stream, orice persoana poate transmite, teoretic, orice canal de televiziune pe internet cu software -ul sau hardware -ul necesar. Exista mai multi clienti TV care suporta streaming P2P TV si unul dintre ele este Sopcast un software gratuit. Acest software P2P TV este liber pentru a fi descarcat si este o aplicatie usor de instalat, care utilizeaza putin spatiu pe disc si memorie. Cu acest soft se poate vedea, de inregistrare sau a difuza chiar fluxuri de P2P TV. Pentru a vedea canale TV online gratis sau emisiune de televiziune pe Internet, trebuie sa descarcati software-ul de la pagina lor, nu este necesara inscrierea pentru a instala aplicatia Sopcast pe PC. Aceasta operatiune dureaza doar cateva minute pentru a fi descarcata si instalata pe computer. Dupa aceea tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti software-ul de la comanda rapida a aplicatiei de pe desktop si vei primi instantaneu o multime de canale de televiziune disponibile pentru a fi vizionate. Puteti face chiar si un cont gratuit, dar fapt, in anumite momente ale zilei, in special la orele de varf, este mult mai bine sa va logati ca Anonymous. Pentru a viziona posturi TV online gratis nu aveti nevoie de un cont, doar daca vrei sa difuzezi, atunci ai nevoie un cont care este gratuit. Pentru a crea un cont cu SopCast este o procedura simpla si dureaza mai putin de doua sau trei minute. SopCast este un software bun pentru a vedea canale de televiziune online gratis in special can cablu TV nu functioneaza sau nu aveti acces la cablu TV sau cand sunteti pe drum si aveti un laptop cu conexiune la Internet si vrei sa te uiti la eveniment-ul sportiv favorit sau emisiuni TV sau nu doriti sa pierdeti vreun episod favorit.
Despre autor

Pentru mai multe canale de televiziune online gratis din multe tari si genuri diferite cum ar fi sport, filme, canale de invatamant, stiri sau muzica TV visitati http://onlinetv-gratis.blogspot.com/.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 652
Numar de cuvinte: 401Nota: 9.00

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro