Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Televiziune


1: Tv live online

Acest articol se rezuma la TV online , faptul ca suntem in secolul 21 si putem vizualiza tv chiar si de pe telefonul mobil .

2: Cum sa vezi gratis tv online cu SopCast

Citeste acest articol si vezi cum poti vedea gratuit pe internet posturi de televiziune din diferite categori cum ar fi sport, filme, musica, stiri, desene animate si multe alte posturi locale si din strainatate.

3: Cum poti urmari TV Online

Detalii despre cum poti viziona posturile de Televiziune Online din Romania !

4: Digi Sport live online si Dolce Sport live online

Posturile TV care transmit live Liga 1 la fotbal in sezonul 2011 - 2012

5: Unde vizualizam TV Online?

Unde putem vizualiza posturi TV Online romanesti?Raspunsul afla-l aici.

6: Televiziune online

Ne propunem sa va oferim o diversitate de posturi tv si stiri mondene precum si top-uri muzicale cu care speram sa va starnim interesul. Urmareste meciurile ligii 1. Digi sport, gsp tv, dolce sport.

7: Unde vad canale tv romanesti online?

despre site de televiziune online. site-uri care publica streaming-ul online al televiziunilor din romania.

8: Emisiunea Generatia Contra

Inca un articol despre emisiunea generatia contra. Sunt prezentate subiectele ce se vor discuta in data de 24 martie 2010. Va fi prezentat si programul emisiunii - In fiecare miercuri, pe TVR 1, de la ora 17:00

9: Generatia contra. A doua emisiune

Emisiunea "Generatia contra" are ca scop promovarea ideilor tinerilor referitoare la educatie, politica si societate. Liceeni si studenti vor aduce argumente pro si contra pe diverse motiuni.

10: Televiziunea si violenta Rolul televizorului in viata adolescentilor si televizorul

Rolul televizorului in viata adolescentilorModul de a se distra al adolescentilor evolueaza de la o generatie la alta; Internetul constutuie un divertisment nou, neinteresant pentru unele persoane, dimpotriva, alte modalitati de divertisment permit generatiilor indeosebi adolescentilor si parintilor acestora sa isi impartaseasca interesele, experientele si bucuriile comune. Distractia preferata a adolescentilor din ziua de astazi, cea mai controversata si cea mai importanta sursa de conflicte o constituie televiziunea.


Pagina 1 din 1    1  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro