Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Telefoane Mobile


21: www.accesorii-telefoane.ro Accesorii GSM

Importator al tuturor produselor expuse pe acest website de accesorii pentru telefoane mobile ne adresam revanzatorilor si persoanelor fizice. Toate parteneriatele cu cei care doresc sa fie revanzatori ale produselor noastre vor beneficia de acelasi profesionalism de care am dat dovada de-a lungul timpului.

22: WWW.LUMEAGSM.COM - CELE MAI MICI PRETURI LA TELEFOANE MOBILE

LumeaGsm - magazin virtual de telefoane mobile si accesorii la preturi fara concurenta

23: TELEFONIA MOBILA

Telefonia mobila a fost introdusa in 1993 de Telefonica (cu serviciul Telemobil), operator NMT 450. Societatea nu a reusit totusi sa dezvolte piata.

24: iPhone - parti bune si parti rele

PC World a inventariat 10 aspecte pozitive si 10 negative aduse de cel mai mediatizat telefon din lume.

25: Incepe isteria in jurul telefonului Google

O sursa din interiorul companiei Google a confirmat ca anuntul oficial din partea companiei Google ar putea fi facut in aceasta saptamana. Fara a face referiri la design-ul sau functiile aparatului, sursa a mentionat numai faptul ca GPhone va aduce un sistem de operare ingenios (si nou!) pe piata mobilelor. Aparatul ar urma sa aiba incorporate o versiune speciala a programului Google Maps, un "cititor" a postei electronice compatibil cu GMail si va avea si GPS integrat. O alta confirmare vine din India, unde Google are deja un centru de cercetare si dezvoltare (in Bangalore), al doilea ca importanta in cadrul corporatiei. Un raport de pe site-ul de stiri rediff.com mentioneaza faptul ca mai multe persoane care lucreaza in cadrul celor doi operatori mobili nationali Bharti Airtel si Vodafone Essar au confirmat ca se discuta conditiile in care cele doua firme vor lansa GPhone.


Pagina 3 din 3    1   2   3  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro