Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Telefoane Mobile


11: Tu pe cine contezi?

Pe cine contezi? - ne lovim zi de zi de aceasta fraza aparent banala si totusi atat de complicata atunci cand un raspuns rapid trebuie oferit. Noi am ales sa facem toate eforturile ca tu sa contezi pe noi. Conteaza pe NEI este motto-ul nostru si am decis sa te premiem!

12: Ovi va deveni Nokia pana la finele lui 2012

Euristic Partner asigura asistenta premium pentru instalarea si optimizarea tuturor aplicatiilor dedicate telefoanelor mobile Nokia.

13: Sony Ericsson Xperia ARC

Sony Ericsson Xperia ARC cel mai bun telefon lansat de Sony Ericsson pana acum

14: Promotii speciale pentru utilizatorii de telefoane Nokia

Euristic Partner anunta reduceri pentru clientii Nokia Care, pentru reparatiile telefoanelor mobile in regim post garantie, pana in data de 15 iunie 2011.

15: Telefoane mobile de la Quickmobile

Infiintata in 2005, compania QUICKMOBILE este una din cele mai mari care se ocupa cu comercializarea de telefoane mobile, precum si de alte gadgeturi de ultima generatie, tablet PC. Pentru ca aceasta isi doreste sa fie mereu aproape de clientii sai, compania dispunde de 5 de magazine de desfacere, in toata tara si un magazin online www.quickmobile.ro

16: Sony prezinta NGP(Next Generation Portable)

Sony Computer Entertainment a anunțat noua consolă portabilă NGP(Next Generation Portable). NGP beneficiază de un ecran OLED cu diagonala de 5 inci (12,7 cm) și rezoluție 960 x 544 pixeli, cu o densitate marită a pixelilor pentru a genera imagini de calitate superioară...

17: Magazin accesorii GSM

Magazin online de accesorii GSM, www.acceoriioriginalegsm.ro,

18: BlackBerry 9000 Bold

BlackBerry 9000 Bold reprezinta tot ceea ce BlackBerry inseamna, adica un telefon pentru business excelent imbracat intr-un design elegant. BlackBerry 9000 Bold vine cu mai multe tipuri de culori pentru telefon.

19: Telefonul HTC Magic

Facilitati HTC Magic Începând din noiembrie 2009, Google Maps ofera gratuit Google Maps de navigare (la rândul său, prin GPS transformat cu TTS) pentru telefoane Android si rulează cu Android 1.6 sau mai sau chiar o versiune superioara în Statele Unite.

20: Fax Mobil de la Popfax.com

Popfax.com prezinta o solutie web pentru trimiterea si primirea de faxuri folosind dispozitive mobile si PDA-uri.


Pagina 2 din 3    1   2   3  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro