Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Statii radio CB

Articol de nota 10.00 Format PDF | Tipareste


Prezentare generala statii radio CBStatiile radio CB devin din ce in ce mai populare, pentru soferii profesionisti ele sunt o necesitate.

Statiile radio CB functioneaza pe frecventa de 27 MHZ , folosind o banda libera CITIZEN BAND ( BANDA CETATEANULUI) sunt destinate pentru a asigura o comunicare radio pe distante relativ mici.Cel mai des sunt folosite de catre soferi pentru a schimba informatii despre conditiile de trafic rutier .Sunt cea mai buna metoda de a afla locatia radarelor, cantarelor, controalelor ARR, controalelor RAR, blocajelor din trafic etc.Sunt echipate cu 40 canale FM.Puterea maxim admisa legal este de 4 W.Frecventa de lucru , banda 27 MHZ, CB ( citizen band) , frecventa libera fara cost suplimentar .Statiile radio CB asigura o comunicare pe o distanta minima in camp deschis cuprinsa intre 10 si 20 Km iar distanta maxima de comunicare de 30-40Km, in functie de modelul ales si de configuratia terenului .Pentru utilizarea lor se impune si o antena cu montaj fix sau baza magn etica . ( diferite modele ).Tensiunea de alimentare a statiilor este 12v. Pentru camioanele care nu au iesire 12v, se monteaza reductoare de tensiune de la 24v la 12v. Pentru alegerea echipamentelor specialistii din cadrul firmei noastre va stau la dispozitie pentru consultari, astfel incat sa puteti alege solutia cea mai eficienta atat din punct de vedere al costului cat si din punct de vedere al eficientei comunicarii radio
Despre autor

Adriane www.artero.ro www.topdetectoare.ro www.statieradio-online.ro www.detectoareradar-online.ro


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 1109
Numar de cuvinte: 276Nota: 10.00

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro