Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Internet


31: Lansarea serviciului Fax prin Internet Popfax.com în ROMÂNIA

Popfax.com – liderul european al serviciului Fax prin Internet, a lansat la 18 ianuarie 2007 oferta sa în România.

32: Mesaje nepotrivite si comportament deranjant pe Yahoo Messenger

Aceasta pagina reprezinta un protest impotriva mesajelor nepotrivite si a comportamentului deranjant pentru cei din jur pe Yahoo Messenger. Ea consta intr-un set de reguli pe care initiatorul acestui proiect a decis sa le impuna tuturor contactelor din lista de yahoo messenger. Oricine este liber sa urmeze exemplul in speranta unei utilizari mai placute a protocolului de mesagerie instanta de la Yahoo.

33: Internetul este infestat cu virusii mintii

Aveti grija. Aveti mare grija. Internetul este infestat cu virusi ai mintii.Nu conteaza studiul recent care demonstreaza existenta unei legaturi intre utilizarea Internetului si depresie. Acesti virusi ai mintii au un efect mult mai grav decat depresia: ne fac sa pierdem timpul.

34: Internetul

Surse de comunicare

Daca secolul XX se spune pe drept cuvint ca a apartinut tehnologizarii culminind in ultimii ani cu informatizare si dezvoltarea ciberneticii prin produsele finite calculatoarele, secolul viitor se spune ca va fi al comunicatiilor. Daca la inceput au fost semnalele morse, telegraful apoi telefonul care a revolutionat comunicatiile lucrurile au evoluat puternic la sfirsitul acestui secol culminid in zilele noastre cu un noi si puternic concept numit Internet. Ce este internetul, o scurta istorie si cum functioneaza voi explica in urmatoarele rinduri.

35: Lasa banii sa vina la tine !

Lasa banii sa vina la tine ! Invata gratuit secretele afacerilor online ! Completeaza formularul de pe www.cursdeafaceri.com/form.php?cod=carnagee


Pagina 4 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro