Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Internet


11: Mesageria unificata (fax, SMS, Voice Mail) de la Popfax.com

Popfax.com extinde domeniul de aplicare al serviciilor pe care le ofera cu introducerea mesageriei vocale, care e asociata unui numar Popfax. De acum incolo, numarul poate raspunde atat apelurilor fax, cat si voce. Acest nou serviciu de voce este o parte a mesageriei unificate, care a inceput cu introducerea optiunii de trimitere de SMS.

12: lucru de acasa

Vrei sa faci bani repede si simplu? Vrei sa fii propriul tau sef cu un salariu stabil si bun? Vrei sa poti lucra in orice loc te afli? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l pot oferi astazi. Este real si nu necesita nici un fel de taxa ci doar ambitie, staruinta si 3-4 ore de lucru pe zi. Poti castiga de la 75-100$ pe saptamana si chiar mai mult daca depui efortul necesar. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimiteti un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail blondina_georgiana@yahoo.com.Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU".

13: Cat de sigura este trimiterea de fax ?

Fie ca trimiti prin fax date financiare, informatii privind sanatatea unui pacient, documente judiciare sau alte informatii privilegiate, solutiile securizate de internet fax garanteaza protectia continutului transmisiunilor de fax.

14: Camere de supraveghere video - sisteme supraveghere video

Camere supraveghere video - prin Enni Vision. Sisteme supraveghere video la preturi fara concurenta. Va oferim sprijinul pentru alegerea sistemului de supraveghere video optim.

15: Uniunea Europeană pune tunurile pe Apple

Marile companii americane, precum Microsoft şi Intel, au făcut deja cunoştinţă cu măsurile antitrust ale Uniunii Europene. Practicile incorecte ale acestora au fost "taxate" cu amenzi istorice. Următoarea victimă se pare că va fi Apple, companie cu o politică nu tocmai deschisă.

16: Bugatti Veyron 16.4 Super Sport este oficial cea mai rapida masina din lume

Reprezentanţii Guiness Book au fost primi oameni din exterior care au văzut la treabă noul Bugatti Veyron Super Sport. Şi au avut ce să vadă pentru că acest nou hipercar a stabilit pe circuitul de teste Volkswagen de la Ehra-Lessien recordul de viteză pentru maşini de..

17: Cele mai eficiente cinci metode de a genera trafic cu costuri scazute

Exista o singura regula grea pentru a genera rapid venituri: un flux constant de vizitatori.

18: Blue Sport - Stiri sport, articole, informatii

Stiri sport din fotbal, tenis, handbal box sau formula 1 si alte sporturi.Informatii si dezbateri despre sportul romanesc si extern.

19: Facebook nu-ti protejeaza viata privata? 3 setari pe care toti utilizatori trebuie sa le verifice acum!

Facebook a făcut o serie de schimbari îndrăzneţe si controversate cu privire la natura confidentialitatea utilizatorilor sai “pe site-ul de retele sociale. Compania, o data cunoscuta pentru protejarea vieţii private (a început ca o retea pentru copii, studenti si cei din colegii – nimeni altcineva nu avea acces in retea), acum se pare vrea să concureze cu cele mai mari retele sociale de socializare, cum ar fi bine cunoscutul microblogging media Twitter.

20: Primii pasi elementari de securitate pe Internet

Azi ati "instalat" internetul pe calculatorul dv. Felicitari! Si acum.. ce urmeaza? Daca sunteti pus in situatia da a va intreba acest lucru, urmariti articolul "Primii pasi elementari de securitate pe Internet"


Pagina 2 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro