Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Comunicatii: Lista de subcategorii


GPS
Internet
Radio
Recuperare Date
Telefoane Mobile
Televiziune
VOIP

Articole Comunicatii


11: Incearca GRATUIT solutiile de Videoconferinta de la Polycom!

SAV Integrated Systems lanseaza serviciul „Demo Polycom”. In cadrul serviciului de demo, in perioada 15 August – 31 Decembrie 2011, puteti incerca gratuit echipamentele de videoconferinta Polycom - Seria HDX, echipamente ce ofera o imagine High Definition.

12: SAV INTEGRATED SYSTEMS Studiu de Caz: Retea video bazata pe fibra digitala in teatre si amfiteatre

Semnalele AV moderne ca cele HDMI si DVI sunt un standard al industriei pentru evenimentele de toate felurile. Intrebarea este cum poti conecta un proiector si o scena aflate la peste 100 m unul de altul in conditiile in care tehnologia CAT5 nu mai este suficienta.

13: SAV Integrated Systems prezinta Conferinta telefonica, EVOLUATA

Calitate superioara a sunetului si design inovativ pentru sali de conferinta de dimensiuni mici si medii, birouri executive si spatii SoHo (Small Office Home Office).

14: Norme legale obligatorii UE de securizare a contact centerelor in 2011

Competence Call Center investeste in solutii inovatoare de securizare pentru clienti, oferind asistenta prin produse si servicii moderne, si prin ghiduri practice pentru siguranta informatiilor si securitatea datelor in Call Centere.

15: Top 10 tendinte de reducere a costurilor de customer service

Competence Call Center Romania sprijina comunitatea locala de business oferind solutii economice de call center care cresc nivelul de satisfactie al clientilor.

16: Inovatiile din domeniul printului digital au fost prezentate in cadrul Conferintei Nationale de Imprimare pe Format Mare.

In data de 2 martie 2011, s-a desfasurat Conferinta Nationala de Imprimare pe Format Mare, avandu-i ca parteneri principali pe HP Romania si Dacora Print. In cadrul conferintei s-au lansat noile echipamente de imprimare pe format mare marca HP. La eveniment au participat specialisti romani si straini in domeniu, parteneri globali si invitati speciali. Conferinta a avut loc in sala Atlas a hotelului Radisson Blu, din Bucuresti.

17: Transforma experienta videoconferintei  cu o componenta audio de exceptie!

REVOLABS furnizeaza solutii audio Plug & Play care se potrivesc fiecarui mediu. Sistemele HD Revolabs sunt sisteme de microfon wireless profesionale, de performanta inalta, realizate pentru utilizarea într-o varietate larga de locuri destinate evenimentelor-de la sali de conferinte de mici dimensiuni la auditorii extinse sau centre de conferinte. Sistemul HD este disponibil în versiunile de 1 si 2 canale (numite HD Single si HD Dual), iar Sistemul HD Executive este disponibil în versiunile de 4 si 8 canale. Ambele oferte includ tot ceea ce se poate adauga Wireless, microfon audio multi-canal la aproape toate videoconferintele, conferinte audio sau aplicatii generale AV.

18: Previziuni in tehnologia de IVR pentru 2011

Specialistii telecom anticipeaza ca pana la finele lui 2011 companiile vor investi tot mai mult in solutii de monitorizare a apelurilor, mesajelor si emailurilor angajatilor. DNA Solutions sustine investitiile IT strategice si ofera clientilor sai pachete de solutii moderne si competitive de la cei mai importanti producatori din lume.

19: Tendinte de eficientizare a costurilor in call centere

Reducerea costurilor din contact centere prin implementarea Saas (Software as a service) reprezinta o realitate pentru 90% din companiile internationale in 2011. DNA Solutions incurajeaza optimizarea operationala si propune pachete de solutii inovatoare si economice.

20: DNA Solutions sprijina categoria de consumatori de solutii Nortel, prin intermediul parteneriatului cu Avaya.

DNA Solutions sustine consumatorii de solutii enterprise Nortel prin know-how specializat si prin parteneriatul de incredere cu liderul mondial in productia de echipamente de telecomunicatii, Avaya.


Pagina 2 din 3    1   2   3  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro