Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Comunicatii: Lista de subcategorii


GPS
Internet
Radio
Recuperare Date
Telefoane Mobile
Televiziune
VOIP

Articole Comunicatii


1: Training intensiv gratuit pentru profesioniștii IT&C - RONUA Codecamp 5

BUCUREȘTI - 6 martie 2014 AXTI recomandă profesioniștilor din industria software un weekend de training intensiv (codecamp) organizat de către RONUA la Sinaia în perioada 28 -30 martie 2014. Codecamp-urile sau taberele de programare, reprezintă la ora actuala cea mai ieftină, rapidă, distractivă și eficace formă de instruire tehnică prezentă în Romania. Codecamp-ul se va desfășura la Sinaia, participanții putând beneficia de o ambianță inedită oferită de unul dintre hotelurile cu restaurant clasificat ECO din țară. Sosirea participanților are loc vineri seara (28 mar), plecarea fiind dupa prânzul de duminică (30 mar).

2: Viitorul industriei de mobile marketing se scrie la Mobile Advertising Master Class

Expo Media, in parteneriat cu Vodafone Romania, a orchestrat cea de-a 6a editie a Mobile Advertising Master Class in data de 31 octombrie 2013, la InterContinental Bucharest Hotel, Restaurant Modigliani.

3: Avantajele camerelor de supraveghere

Mii de ani, oamenii au cautat diverse modalitati pentru a-si proteja bunurile de hoti. Astfel, s-a trecut de la metode traditionale, precum cainii de paza, la sisteme de securitate complexe, cu alarme, camere de luat vederi, GPS-uri, etc. Aflati care sunt avantajele utilizarii camerelor de supraveghere.

4: Polycom® RealPresence® Immersive

Ai nevoie de un mediu de intalnire virtual ce combina cea mai inalta calitate vocala si video pentru o experienta la fel de reala ca cea din mediul cotidian. De asemenea iti doresti sa fie suficient de simplu de utilizat pentru a nu fi nevoit sa telefonezi pentru asistenta IT. Exista un singur raspuns: Polycom® - solutii captivante de teleprezenta.

5: Aeroporturile ar putea permite accesul cu lichid in avioane

Pasagerii ar putea duce cu ei recipiente cu lichid de peste 100 ml prin portile de securitate multumita noului scaner dezvoltat in Marea Britanie cu ajutorul Guvernului. Acesta se numeste INSIGHT100 si este produs de Cobalt Light Systems, in Oxfordshire, folosind tehnologia laser ce permite scanarea sticlelor pentru a descoperi substantele periculoase.

6: Amplificatoare GSM

Un urmatoarele randuri vom vorbi despre amplificatoare gsm si despre ce pot ele face, pentru a va ajuta pe dvs.

7: Experienta clientului prin intermediul experientei angajatului in 5 pasi

Competence Call Center investeste constant in politici si tactici de Customer Experience si promoveaza solutii si servicii customer centric in industria de call center si nu numai.

8: NEC DS upgradeaza proiectorul de inalta performanta PX SERIES cu lentile standard zoom gratuite!

PX Series ofera inovatia perfecta pentru cele mai dificile instalari si aplicatii profesionale 24/7. Aceste proiectoare performante sunt realizate pentru instalare fixa in medii educationale pentru aplicatii cu semnal critic, combinand luminuozitatea cu precizia imaginii si performanta.

9: Camerele IP Basler Dome cu functii Full HD si Audio!

SAV Integrated Systems prezinta Camerele IP Basler Dome cu functii Full HD si Audio. Disponibile de la inceputul trimestrului IV modelele de camere dome BIP2-D1920c-dn (Outdoor) si BIP2-D1920c-dn (Indoor) reprezinta solutia ideala pentru proiectele cu retele video indoor si outdoor.

10: Polycom sau cum sa reduci costurile de transport!

Un studiu realizat recent de Coleman Parkes Research in randul a 400 de directori din Europa arata o nevoie crescuta de colaborare video fata in fata pentru o productivitate ridicata, micsorarea costurilor de transport si obtinerea unui echilibru munca – viata.


Pagina 1 din 3    1   2   3  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro