Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Software


51: Microsoft Word

Procesorul de texte Word este un program puternic pentru prelucrarea textelor şi organizarea lor sub forma de tipăritură: comunicări, broşuri, etc. Sistemul de meniuri conţine pentru toate aceste aplicaţii 9 meniuri verticale: Fisier, Editare, Vizualizare, Inserare, Format, Instrumente, Tabel, Fereastra, Ajutor.

52: Manual pentru compresia datelor video

Pentru a comprima fişiere video, care pot conţine sau nu, şi sunet, mai întâi se face captura de pe video sau cu un tuner Tv, cu programul cu care este livrat placa sau cu un program cu utilizare liberă (Free). În urma acestei operaţii se obţin nişte fişiere cu extensia AVI, de dimensiuni foarte mari, în funcţie de rezoluţia setată la captură şi de durata capturii.

53: Internet

La inceputul anilor ’90, Internetul s-a extins foarte rapid, pe masura ce tot mai multi oameni de afaceri, si nu numai ei, au inceput sa descopere avantajele transmiterii postei, stirilor, informatiilor, precum si a unor date din domeniul informaticii si computerelor, oriunde in lume, aproape instantaneu.

54: Hard disk

Discul reprezintă cea mai importantă componentă a memoriei externe a computerului, funcţionarea şi exploatarea sa optimă influenţând decisiv performanţele globale ale acestuia.

55: Date si informatii

Datele şi informaţiile reprezintă componentele primare ale sistemului informaţional.

56: BILL GATES

William Henry Gates al III-lea (n.28 octombrie 1955), cunoscut mai ales ca Bill Gates, este co-fondator (împreuna cu Paul Allen) al Microsoft Corporation. William Henry Gates III se naşte la Seatle, Washington , SUA la 28 octombrie 1955 ca fiu al avocatului William Henry Gates Sr şi al profesoarei universitare şi om de afaceri, Mary Maxwell Gates.

57: Microsoft Access 2003

Microsoft Access 2003 este aplicaţia de management al bazelor de date pusă la dispoziţie de suita Microsoft Office. Spre deosebire de Excel, Access va permite să stocăm şi să administrăm volume mari de date, organizate în unităţi numite înregistrări.

58: Crearea unei baze de date

Crearea unei baze de date

59: Programul Word

Deschiderea aplicatiei Word sub Windows

Programul Word poate fi deschis prin efectuarea unor pasi care pot fi usor pusi in aplicare din meniul Start, din Windows: Start>Programs>Microsoft Word. Acelasi lucru se face prin mai multe posibilitati prin deschiderea meniului Start si executarea de clic pe New Office Document; in cazul in care la marginea din dreapta a ecranului de lucru este afisata o bara de comenzi rapide pentru Office care poarta denumirea generica de Office Shortcut Bar, executam clic pe New Office Document. In cazul in care una dintre aceste metode a fost aplicata pe ecran va aparea caseta de dialog New Office Document. Aici va trebui sa efectuam clic pe eticheta General, iar apoi dublu clic pe pictograma Blank Document.

60: Stealth Keylogger la pret de sarbatoare

De sarbatori Amplusnet iti ofera o reducere de 30% pentru Stealth KeyLogger – softul romanesc de „spionaj” aflat in topul mondial al solutiilor de acest gen.


Pagina 6 din 7    1   2   3   4   5   6   7  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro