Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Software


41: Reparatii,service si depanare calculatoare pc la domiciluilu clientului in Bacau

Reparatii,service si depanare calculatoare pc la domiciluilu clientului in Bacau

42: Amplusnet la CeBIT 2009

Compania Amplusnet, producatorul solutiilor de monitorizare Cyclope (Monitorizare-Angajati, Internet Filter si Monitorizare Imprimante), va fi prezenta la targul international CeBIT de la Hanovra, in perioada 3-8 martie 2009, in cadrul standului national al Romaniei.

43: Alerta: worm-ul Conficker, pericol de atac la scara larga

System Plus, în calitate de partener Symantec, vă semnalează extinderea semnificativă a infecţiei cu virusul Conficker (sau Downandup, Kido), detectat pentru prima dată în octombrie 2008.

44: BitDefender si Punkt NET, o noua alianta online

BitDefender® si compania Punkt NET au incheiat recent un parteneriat ce are ca scop distribuirea online a intregii game de produse BitDefender la nivel autohton, alaturi de suportul tehnic aferent.

45: AUTOSOFT ASLOC 9.8-PROGRAM de calcul intretinere si evidenta pentru ASOCIATII de PROPRIETARI-demo gratuit la www.autosoft.ro

AUTOSOFT ASLOC –calcul intretinere asociatii locatari/ proprietari ,multibloc, multiasociatie– repartizare cheltuieli, incasari si plati prin numerar sau banca, evidenta fonduri-rulment/ reparatii/alte fonduri, penalitati, aplicate de asociatie sau furnizori, dobanzi, lista restantieri, contoare, subventii, fisa/ balanta furnizori, fisa apartament, calcul liste intretinere, personalizare liste, registru de casa/ banca, registru-jurnal.

46: AUTOSOFT-Soft economic pentru S.C./ bugetari/ fundatii-demo la www.autosoft.ro

Programe AUTOSOFT: Contabilitate si Gestiune Economica- Facturare - Salarii - Contabilitate partida simpla - Gestiune stocuri gradinite- Automatizare tiparire corespondenta si tipizate- Management parteneri/clienti- Calcul Intretinere Asociatii Locatari sau Proprietari - Gestiune Restaurante - Gestiune Curatatorii si Spalatorii.
Versiuni demo www.autosoft.ro / dezvoltare si mentenanta aplicatii/ implementare/ suport tehnic/ asistenta si consultanta tehnica / dezvoltare software la comanda/ management si dezvoltare produs.

47: Software customizat

Sienna It creeaza orice produs soft la comanda, de la site-uri de prezentare, magazine virtuale si pana la cele mai complexe programe de gestiune, contabilitate, folosind cele mai moderne tehnologii din domeniu

48: Cyclope a lansat o solutie de monitorizare a angajatilor pentru laptopuri si unitati cu conexiune intermitenta

Cyclope, lider pe piata de solutii de monitorizare, a lansat o noua functionalitate a solutiei de monitorizare angajati, cel mai avansat produs dezvoltat pentru clasa business. Aceasta lansare este prima dintr-o serie de noutati si imbuntatiri aduse programului de monitorizare Cyclope.


49: Sisteme informatice de gestiune restaurant

Evidenta la restaurante este o preocupare importanta a patronilor si administratorilor. Modelul multinationalelor sau a firmelor straine i-a inspirat in abordarea unei metode moderne de management. Utilizarea calculatorului in gestionarea activitatii restaurantelor a devenit o realitate si o necesitate.

50: Programare eXtrema

Programare eXtrema


Pagina 5 din 7    1   2   3   4   5   6   7  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro