Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Software


11: Program pentru deschiderea documentelor din sistemul SEAP

Program pentru deschiderea si citirea documentatiei SEAP si semnarea electronica a documentelor pentru SEAP. Solicitati un test gratuit.

12: Semnarea, verificarea si arhivarea emailurilor si atasamentelor

ADSS Secure Email Server reprezinta un produs complex care va permite sa verficati, sa semnati si sa arhivati emailurile si atasamentele primite si transmise catre colaboratorii si clientii dvs. Solicitati o versiune de test.

13: ADSS Archive Server pentru arhivarea documentelor electronice

ADSS Archive Server va permite arhivarea electronica a documentelor emise in firma dvs. Economisiti hartie si pastrati in siguranta pentru mult timp documentele dvs. Solicitati un test gratuit.

14: IMFirewall lanseaza WFilter 4.0 - software de monitorizare activitate pe Internet

La inceputul lunii ianuarie 2012, IMFirewall a lansat cea mai noua versiune a software-ului sau de monitorizare a activitatii pe Internet.

15: Aplicati marca de timp pe documente electronice cu TSA Server de la Ascertia

ADSS TSA reprezinta un server pentru aplicarea marcii de timp pe documente electronice, facturi, contracte, acorduri etc. Serverul se integreaza cu succes in sistemul back end al companiei dvs. Testati acum.

16: Server pentru semnare electronica, verificare si arhivare documente

ADSS Server permite semnarea, verificarea si arhivarea documentelor la nivel de organizatie. Compatibil cu toate formatele de semnatura. Verificarea semnaturilor si certificatelor digitale se realizeaza la nivel central. Testati acum.

17: Cu ce program poti monitoriza traficul web?

Cu ce program poti monitoriza traficul web? Cititi in continuare despre posibilitatile oferite de software-ul de monitorizare a angajatilor WFilter - monitorizare a traficului web si a activitatii angajatilor in reteaua de Internet a firmei.

18: Solutii Sentinel Cloud pentru protectia programelor in cloud

Solutiile Sentinel Cloud va permit sa protejati aplicatiile software distribuite in cloud. Definiti licente flexibile in functie de cerintele clientilor, masurati utilizarea serviciilor si imbunatatiti experienta utilizatorilor. Testati gratis!

19: Monitorizeaza internetul acasa

WFilter este un software de monitoriza a angajatilor, care poate fi utilizat si acasa. Protevati-va familia de pericolele Internetului monitorizand si restrictionand accesul la diversele site-uri web si contoland timpul pe care il pot petrece online.

20: Au dreptul angajatorii sa monitorizeze angajatii?

Cat de drept este ca angajatorii sa urmareasca activitatea online a angajatilor? Ce este monitorizat? Cum pot fi monitorizati angajatii? Ce functii prezinta software-ul de monitorizare WFilter?


Pagina 2 din 7    1   2   3   4   5   6   7  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro