Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Calculatoare » Software » OSF Global Services furnizor de Servicii IT & Consultanta

OSF Global Services furnizor de Servicii IT & Consultanta

Format PDF | Tipareste

OSF Global Services este furnizor de Servicii IT & Consultanta, firma fiind fondata in anul 2003, avind sediul central in Quebec, Canada, cu sucursale dezvoltate in Romania si in Ucraina, care poate oferi servicii de asistenta la oricare dintre clienti. Pana sa fie fondata, compania a furnizat servicii pentru clienti din 3 continente (Europa, America de Nord si Asia) si 17 tari. La sfarsitul anului 2009, OSF Global Services a achizitionat compania cu sediul in SUA, Tehnologii CMI, extinzandu-si pozitia de lider in ofertele de servicii de dezvoltare web. Angajatii OSF sunt preocupati de maximizarea valorii afaceri i fiecarui client investitor IT. Optimizeaza aplicatiile dvs. si transforma tehnologia pentru a propulsa afacerea dvs., facând-o mult mai profitabila, productiva si competitiva. Realizarea acestor obiective este posibila printr-o combinatie de competente tehnologice, expertiza în domeniu si cele mai bune metodologii de practica. Servicile lor de integrare ajuta la accelerarea cresterii economice prin utilizarea flexibila si eficienta a tehnologiei: centrul de integrare Call, integrare si implementare CRM, Cloud Computing punere in aplicare, Enterprise Application Integration, Enterprise Resource Planning (ERP), HR Dezvoltare de aplicatii si integrare, integrare SaaS OSF Global Services poate livra o gama de servicii de consultanta, care includ: procesul de consultanta in afaceri, externalizarea afacerilor si planificarea acestora, continuturi de management , sustinere clienti externi, servicii de management si consultanta, suport Software produs pentru limbi europene. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati site-ul : www.osf-global.com.
Despre autor

Osf Global Services http://www.osf-global.com/


Despre articol
Autor: deepfreez
Numar de vizualizari: 468
Numar de cuvinte: 279Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro