Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Software


1: Logicom introduce tehnologia Datalogic pe piața din România

Logicom, distribuitor de top de produse și servicii IT, anunță parteneriatul cu Datalogic ADC, leader mondial în zona de Auto ID.

2: WMS – Satisfactia clientilor

In prezent, datorita concurentei, principalul obiectiv al firmelor este imbunatatirea serviciului de relatii cu clientii. Pentru realizarea acestui obiectiv, firmele folosesc o gama variata de metode. In cele mai multe cazuri, cresterea nivelului serviciului de relatii cu clientii implica si angajarea de personal suplimentar si ca urmare cresterea globala a cheltuielilor firmei. Dar aceste cheltuieli suplimentare reduc substantial profitabilitatea.

3: Windows 8

Windows 8 o versiune avansata a lui windows 7. Un sistem de operare avansat foarte util pentru laptop-uri.

4: Aprilie: Cursuri de Web Design - WEEK-END sau SERAL

Curs pentru ocupatia DESIGNER PAGINI WEB - Cod COR 411303 Durata: 32 ore pregatire teoretica si practica - Proiect, incluzand realizarea unui site Web. Pret OFERTA SPECIALA pentru luna Aprilie 2013: 480 RON

5: Automatizarea eficienta a distributiei si activarii licentelor software

Solutia Sentinel HASP va permite sa automatizati procesul de distributie, activare si implementare a licentelor software pe care le creati pentru clientii dumneavoastra. Solicitati o versiune de test (demo) gratuita.

6: WFilter ajunge la versiunea 4.0.170

Softwareul de monitorizare a activitatii pe Internet a angajatilor, WFilter, a ajuns la versiunea 4.0.170. Noua versiune imbunatatita ofera si monitorizarea microblogurilor, o inregistrare mai buna a informatiei, compatibilitate mai buna cu win7.

7: Sentinel LDK – o noua solutie de licentiere si protectie pentru software

Sentinel LDK reprezinta cea mai noua solutie de licentiere si protectie pentru software oferita de SafeNet pentru dezvoltatorii de software. Solicitati acum pachetul Sentinek LDK si testati beneficiile unei solutii complete.

8: OSF Global Services furnizor de Servicii IT & Consultanta

OSF Global Services este furnizor de Servicii IT & Consultanta, firma fiind fondata in anul 2003, avind sediul central in Quebec, Canada, cu sucursale dezvoltate in Romania si in Ucraina, care poate oferi servicii de asistenta la oricare dintre clienti.

9: Program pentru blocarea descarcarii de fisiere de pe internet

Programul software Wfilter va permite gestiunea, controlul si blocarea descarcarii si transferului de fisiere pe internet. Testati gratuit 15 zile.

10: Monitorizare si restrictionare acces Internet din reteaua firmei dvs

Program WFilter pentru monitorizarea si restrictionarea utilizarii Internetului in retea firmei. Cresteti productivitatea angajatilor. Testati gratuit!


Pagina 1 din 7    1   2   3   4   5   6   7  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro