Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Calculatoare » Retele » Reteaua de socializare Google Plus

Reteaua de socializare Google Plus

Articol de nota 10.00 Format PDF | Tipareste

Google a venit acum cateva luni cu o noua retea de socializare , numita Google +, o retea care promite mult, dar cred ca ii va fi greu sa depaseasca Facebook-ul. La inceput a venit cu o interfata asemanatoare cu cea a Facebook-ului, acum au facut cateva schimbari si arata mult mai bine. Imi place mult cum este organizata, un design destul de simplu, fara culori obositoare si foarte bine aranjat. Va puteti juca diferite jocuri pe Google +, puteti creea o pagina la fel ca pe Facebook daca vreti sa va promovati afacerea online. Am observat ca Google+ influenteaza multicel rezultatele cautarilor in Google, deci in curand va putea deveni o unealta pentru promovarea site-urilor cea ce inseamna ca ar putea sa se dezvolte destul de mult. Puteti da +1, un fel de like pentru a face o comparatie cu Facebook, share sau alte lucruri specifice retele lor de socializare.
Despre autor

Ma numesc Stefan si sunt pasionat de calculatoare si am facut acest articol pentru a informa si pe restul lumii despre noutati.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 593
Numar de cuvinte: 153Nota: 10.00

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro