Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Calculatoare » Retele » Kit-ul complet Premier 48-W este acum disponibil!

Kit-ul complet Premier 48-W este acum disponibil!

Format PDF | Tipareste

RFT Alarms anunta lansarea kitului complet Premier 48-W. Experimentati wireless-ul ca niciodata pana acum! Combinand arhitectura de varf "Premier Series" cu tehnologia wireless mesh-network RICOCHET, kit-ul complet Premier 48-W vine cu o viteza mai mare, o flexibilitate sporita si o gama mai larga de optiuni. Potrivit pentru aplicatii rezidentiale premium si comerciale de mici dimensiuni; Extensibil la 48 de zone cu 4 arii de partitie; Accepta pana la 32 dispozitive wireless Ricochet- Nu necesita extensor wireless. Nu il ratati! RFT Alarms SRL activeaza independent pe piata distributiei de produse de securitate incepand cu anul 2010. Compania RFT Alarms este specializata pe distributia de echipamente de securitate: Sisteme de detectie si alarmare la efractie; Sisteme de detectie si alarmare la incendiu; Sisteme de control acces; Sisteme de supraveghere video (IP si analogic); Sisteme de protectie activa marfa (EAS). Pentru informatii suplimentare: www.rft-distribution.ro Andra Dumitriu Marketing Coordinator S.C. RFT Alarms S.R.L. RO - Bucharest, Dimitrie Pompei Street No 10A CONECT 1 Building , 3rd floor, PO 020337, District 2 ROMANIA Tel: +40 21 3010785 Fax: +40 21 3167121
Despre autor

RFT Alarms


Despre articol
Autor: RFT Alarms
Numar de vizualizari: 744
Numar de cuvinte: 193Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro