Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Retele


1: Curs de perfectionare pentru ocupatia DESIGNER PAGINI WEB

Va comunicam pe aceasta cale ca in lunile Martie si Aprilie 2013, sunt programate sa inceapa noi cursuri de Web Design - Nivel BASIC. Acestea se vor desfasura in zile de week-end sau in timpul saptamanii - seral - la sediul Top Quality Management din Bucuresti.

2: Reteaua de socializare Google Plus

Un articol despre noua retea de socializare, Google Plus.

3: Kit-ul complet Premier 48-W este acum disponibil!

RFT Alarms anunta lansarea kitului complet Premier 48-W. Experimentati wireless-ul ca niciodata pana acum!

4: Revolutia Digitala de la Creston continua cu Next Generation DigitalMedia 8G+™

Creston a introdus noul sau DigitalMedia 8G+™, noua generatie de tehnologie revolutionara cu randament ridicat de retea AV digitala pe un singur fir. Oferind o gama mai larga de optiuni de cablare, DigitalMedia 8G+™ permite implementarea unei retele DM chiar mai usor oferind alegerea cablurilor CAT5e, DM 8G® sau CresFiber® 8G care furnizeaza o coloana vertebrala digitala pentru viitor.

5: Cea mai eficienta solutie pentru reducerea costurilor de operare a retelelor de calculatoare este de acum la indemana companiilor

Articolul prezinta noua tehnologie ThinClient utilizata in domeniul retelelor de calculatoare ale companiilor impreuna cu avantajele acesteia si modul in care puteti beneficia de aceasta.

6: Reţele LAN fără fir

O noua tehnologie in domeniul retelelor incearca sa se impuna in momentul actual, cea a retelelor LAN in locul cablurilor, ca mediu de transmisie a datelor, este luat de undele radio sau infrarosii. O retea WLAN (Wireless Local Area Network) este un sistem flexibil de comunicatii de date, folosit ca o extensie sau o alternativa la reteaua LAN prin cablu, intr-o cladire sau un grup de cladiri apropiate.

7: Atacuri in cadrul retelelor si metode de contracarare

Exista multe tipuri de atacuri in cadrul retelelor, dar exista de asemenea si solutii de securitate care se adreseaza majoritatii tipurilor de atacuri. Majoritatea atacurilor se pot incadra in 3 mari categorii: atacuri la integritate, atacuri la confidentialitate si atacuri la disponibilitate.


Pagina 1 din 1    1  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro