Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Jocuri


61: Pacman Jocuri online

Ceea ce foarte putini oameni realizeaza este ca doamna Pacman este extrem de similare, daca nu identice la toate celelalte versiuni de doamna Pacman, care au fost vreodata creat. Motivul este ca tehnologia care a fost folosit pentru a proiecta doamna Pacman, în primul rând nu sa schimbat prea mult. Cu alte cuvinte, jocul în sine nu are nevoie de câteva sute de artisti sa faca grafica uimitoare - vorbim despre un mediu de joc foarte simplist, care nu sa schimbat în aproape 30 de ani.

62: Doamna Pacman

Doamna PacMan este un joc care a fost dezvoltat pentru a fi ceva de o clona a jocului PacMan mai populare. Sa mergem înapoi în timp si vorbesc un pic mai mult despre modul în care PacMan a fost dezvoltat astfel încât sa putem avea o mai buna întelegere a în cazul în care doamna PacMan se potriveste în toate acestea.

63: PacMan Jocuri Video - Unul dintre cele mai bune jocuri

Manipula PacMan, bila galbena, cu gura mare, prin labirint si mananca toate puncte si premii (fructe), ca sa evitati fantome. Exista puncte mai mari (energizante) împrastiate de-a lungul cailor labirint si daca o înghiti, puteti înghiti, de asemenea, de fantome.

64: O privire mai atenta la jocul PacMan

Aceasta este de baza juca PacMan joc: Un jucator conduce PacMan într-un labirint anumit cu scopul de a manca toate punctele de-a lungul labirint si de a trece la nivelul urmator. Cu toate acestea, în interiorul labirint colinda patru fantome care PacMan trebuie sa evite contactul cu. PacMan pierde o viata ori de câte ori o fantoma-l atinge. Si, odata ce toate vieti sunt pierdute, jocul este de peste.

65: Pacman Gratuit

Pentru ca este destul de evident ca, domnule, nu sunt un gamer. De fapt, probabil ca nu sunt chiar de la aceasta planeta, asa ca nu sunt în totalitate sigur cum ati gasit-ti de drum, chiar pe internet. Indiferent, cred ca o descriere scurta nu ar strica.

66: Regulile de joc si de strategia pentru Pacman

Atâta timp cât Pacman are înca o viata stânga, vi se va da un consiliu pentru a juca. Exista câteva scene în care se întâmpla între schimbarile de bord, care sunt destul de amuzant.

67: Vechi clasic Pac-Man jocului a revenit

Deci, peste aproape peste 30 de ani Pac-Man a distra millioned armata de fani sale. Eroul principal Pac-Man mult timp în urma a iesit din joc si a devenit o sursa de inspiratie pentru multe companii si deja a devenit o parte a unei culturi joc.

68: Bowling

Bowling-ul este un joc excelent pentru corp si minte. In ultima vreme a inceput sa aibe priza mare si la noi, atragand din ce in ce mai multi jucatori. Organizarea de campionate pe tara si internationale este un lucru imbucurator, referitor la faptul ca ne putem lauda cu telentele noastre peste hotare. Stie cineva insa cat de vechi este acest joc?

69: Biliardul

Biliardul este unul dintre cele mai vechi jocuri cu bile, cunoscut ca joc de interior care provine din jocurile cu bile jucate in aer liber, biliardul a suferit o multime de schimbari si imbunatatiri ale regulamentului de joc dealungul timpului.

70: Legenda Barbie

Barbie este o papusa de moda fabricata de o firma americana de jucarii Mattel Inc si lansata in martie 1959. Ruth Handler este cel creditat de crearea de papusii folosind o papusa germana Bild Lilli ca sursa de inspiratie.


Pagina 7 din 10    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro