Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Jocuri


51: Povestea de Solitaire

Ca orice lucru mare si mare, nimeni nu este sigur cum carte de joc a fost creat. Ca si astronomie si crearea de foc, originile reale de solitaire sunt pierdute pentru negura vremurilor.

52: Solitaire Soiuri

Exista un numar de nenumarate aceste jocuri, deoarece posibilitatile de solitaire sunt practic nelimitate. Cu toate acestea, exista unele variatii care sunt mai bine cunoscute. Patru dintre acestea includ: Klondike, FreeCell, Regele Albert si Pyramid.

53: Free Solitaire - cum se joaca acest joc

Alte jocuri, cum ar fi Freecell, au toate cartile de la începutul jocului. Acest lucru permite controlul deplin de joc pentru jucatori. Nu exista nici o sansa în acest joc este de a reflecta profund asupra jucatorilor inteligente, CNP, el sau ea este de natura pentru a câstiga jocul.

54: Întelegerea Solitaire

Exista sute de versiuni Solitaire si una dintre cele mai populare este numit Freecell care vine impreuna cu Microsoft. Alte jocuri populare sunt Spider Solitaire, Pyramid si Tri Peaks.

55: Dizzy ajunge pe iPhone si Android

Dizzy: Prince of the Yolkfolk ar trebui sa fie lansat cat de curand, insa nu se stie daca va fi gratis sau contra cost.

56: Jocuri online gratuite

Jocuri online gratuite. Joaca acum jocul preferat.

57: Jocuri de gatit si educatia copiilor

Jocurile de gatit au avut un mare succes in ultimii ani. Fata de multe alte jocuri care se bazeaza pe violenta si influientaza negative caracterul copilului, jocurile de gatit au un scop de relaxare si de a stimula dezvoltarea si creativitatea copiilor.

58: Prima Anti-Pacman comunitara - Joaca online Joc

Jocul Antipacman este contrar Pacman. Tu controlezi fantome patrari si de obiectivul dvs. este de a prinde Pacman înainte de el manânca toate punctele. Spre deosebire de jocul original, Pacman, aici o fantoma moare pentru totdeauna daca este mâncat de Pacman, sa fie atât de sigur ca pentru a avea grija de fantome în timp ce acestea sunt albastre.

59: Pacman

Prin urmare, în cazul în care acest lucru este ceva care este de interes pentru tine, atunci puteti beneficia în mod sigur de a juca unele dintre versiunile on-line a unui joc care exista. Este la fel de interesant si la fel de provocator ca atunci când ai jucat Doamna Pacman la un arcade.

60: Pacman Online

Simplul fapt de a problemei este ca o multime de jocuri de arcade vechi sunt acum disponibile pe Internet. Aceasta include abilitatea de a juca doamna Pacman on-line. Cu siguranta ai ar trebui sa profite de oportunitatea pe care le sunt acordate pentru a juca acest joc special.


Pagina 6 din 10    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro