Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Jocuri


41: Jocuri Pe Televizor

Cu totii ne amintim cu entuziasm de celebrele jocuri pe televizor. Abia asteptam sa terminam scoala si dadeam buzna acasa , montam jocul la televizor si apoi incepea distractia.

42: Jocul de table

Multi dintre noi am auzit si jucam acest joc . Mai intai sa ne aducem putin aminte ce este si de unde provine acest joc . Jocul de table este jucat de catre 2 jucatori , pe o tabla de joc pe suprafata caruia se afla 24 de puncte .

43: Jocuri cu Dragon Ball Z

Popularul joc din desenele animate Dragon Ball Z se intoarce cu un nou titlu:Dragon Ball:Raging Blast 2.

44: Jocul de poker tine de noroc sau de cunostiinte?

Din experienta mea de jucator de poker (mentionez ca nu sunt unu foarte bun) am observant ca intradevar trebuie sa ai si mult noroc ca sa-ti pice niste carti bune dar trebuie sa stii sa si joci.

45: Joaca Solitaire Joc online

Solitaire online, ca unul īl joaca īn calculatorul sau este diferit si unic. Daca nu ati īncercat īnainte de atunci esti lipseste foarte mult.

46: Solitaire Jocuri pentru Jucatori online

FreeCell Solitaire: Acest joc de carti a fost inventat de Paul Alfille. Este un joc foarte interesant care poate face dependenta jucatorii sa-l joace din nou si din nou. Jucatorii avānd competente frumos a face cu cardurile pot juca acest joc distractiv, cu mare.

47: Istoria de Solitaire

Solitaire a fost initial cunoscut sub numele de Patience, si a fost un joc competitiv īntre doi jucatori. Scopul a fost de a termina jocul īnainte de un alt jucator.

48: Solitaire

Īn Spider Solitaire, jucatorul foloseste doua punti si oferte din cincizeci si patru carti īn zece gramezi plasate īn format tablou cu cartea de deasupra fiind plasate cu fata in sus. 6 carti sunt plasate īn termen de patru piloti cu celelalte sase piloti care contin cinci carti bucata.

49: Cāteva lucruri despre joaca Solitaire Online

Variatiile īn modul deconectat sunt limitate īn comparatie cu versiunile on-line, īn plus, utilizatorii trebuie sa instalati aceste jocuri de carti pe computerul lor īn scopul de a juca īn modul offline.

50: Diferite versiuni de Solitaire

• Spider Solitaire Jocul cu doua punte vine cu 54 de carduri īn 10 coloane. Obiectivul jucatorului este de a muta cartile īntre coloane pentru a construi fiecare īn rang, indiferent daca costum. Acesta este dotat cu diferite nivele de dificultate pentru jucatori de a alege.


Pagina 5 din 10    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro