Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Jocuri


41: Jocuri Pe Televizor

Cu totii ne amintim cu entuziasm de celebrele jocuri pe televizor. Abia asteptam sa terminam scoala si dadeam buzna acasa , montam jocul la televizor si apoi incepea distractia.

42: Jocul de table

Multi dintre noi am auzit si jucam acest joc . Mai intai sa ne aducem putin aminte ce este si de unde provine acest joc . Jocul de table este jucat de catre 2 jucatori , pe o tabla de joc pe suprafata caruia se afla 24 de puncte .

43: Jocuri cu Dragon Ball Z

Popularul joc din desenele animate Dragon Ball Z se intoarce cu un nou titlu:Dragon Ball:Raging Blast 2.

44: Jocul de poker tine de noroc sau de cunostiinte?

Din experienta mea de jucator de poker (mentionez ca nu sunt unu foarte bun) am observant ca intradevar trebuie sa ai si mult noroc ca sa-ti pice niste carti bune dar trebuie sa stii sa si joci.

45: Joaca Solitaire Joc online

Solitaire online, ca unul îl joaca în calculatorul sau este diferit si unic. Daca nu ati încercat înainte de atunci esti lipseste foarte mult.

46: Solitaire Jocuri pentru Jucatori online

FreeCell Solitaire: Acest joc de carti a fost inventat de Paul Alfille. Este un joc foarte interesant care poate face dependenta jucatorii sa-l joace din nou si din nou. Jucatorii având competente frumos a face cu cardurile pot juca acest joc distractiv, cu mare.

47: Istoria de Solitaire

Solitaire a fost initial cunoscut sub numele de Patience, si a fost un joc competitiv între doi jucatori. Scopul a fost de a termina jocul înainte de un alt jucator.

48: Solitaire

În Spider Solitaire, jucatorul foloseste doua punti si oferte din cincizeci si patru carti în zece gramezi plasate în format tablou cu cartea de deasupra fiind plasate cu fata in sus. 6 carti sunt plasate în termen de patru piloti cu celelalte sase piloti care contin cinci carti bucata.

49: Câteva lucruri despre joaca Solitaire Online

Variatiile în modul deconectat sunt limitate în comparatie cu versiunile on-line, în plus, utilizatorii trebuie sa instalati aceste jocuri de carti pe computerul lor în scopul de a juca în modul offline.

50: Diferite versiuni de Solitaire

• Spider Solitaire Jocul cu doua punte vine cu 54 de carduri în 10 coloane. Obiectivul jucatorului este de a muta cartile între coloane pentru a construi fiecare în rang, indiferent daca costum. Acesta este dotat cu diferite nivele de dificultate pentru jucatori de a alege.


Pagina 5 din 10    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro