Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Hardware


31: Gemini SP, premiată de HP România pentru performanţa din 2009

Compania Gemini SP a fost distinsă de HP cu trofeul "Distribuitorul cu cea mai mare acoperire pentru produsele Enterprise Server, Storage & Networking 2009".

32: In spatele magiei Avatar!

Tehnologia HP a jucat un rol decisiv in producerea filmului, furnizind puterea de calcul necesara efectelor speciale.

33: Scannerul portabil Sceye a ajuns in Romania prin NERAMO Distribution srl

Sceye scaneaza , intoarce si decupeaza pagina in mod automat, pentru a putea salva paginile in standardul initial. Poate scana obiectele puse pe o coala de hartie alba, in felul acesta se atinge un numar de 12 documente pe minut – foarte usor , rapid si confortabil.

34: IMPRIMANTE - REFILL-UL O SOLUTIE VIABILA NU UN COMPROMIS

... putini sunt cei care isi permit intr-o perioada de criza sa-si rasfete imprimanta cu cartuse originale...

35: ALEGEREA ŞI CUMPĂRAREA PIESELOR

Alegerea si cumpararea pieselor sint cele mai importante etape atunci cind ne decidem sa ne asamblam singuri un calculator.

36: Componente calculator

HDD (hard disk drive): dispozitivul de disc greu sau fix; aceste componente pc sunt o memorie de tip nevolatil; aici sunt toate programele si datele folosite de utilizator; au capacitate de stocare >> RAM.

37: Calculatorul electronic

Calculatoarele cu cartele perforate au fost create de firmele Internationale Bussiness Machines (I.B.M.), Remington si Burroughs. Calculatoarele erau dispozitive electromecanice, in care energia electrica era utilizata pentru a produce miscare mecanica, in particular invartirea unor rotite cu dinti si a unor axe cu came. Calculatoarele erau lente. Prelucrau doar 50-220 cartele pe minut, fiecare cartela avand posibilitatea inscrierii a 80 de caractere.

38: www.madis-computers.ro

www.madis-computers.ro Magazin online de computere, servere, laptopuri, notebookuri, componente PC si accesorii

39: Sursa Spire Jewel 750W Review

Sursele din seria Spire Jewel sunt puternice, silenţioase şi eficiente. Suportul pentru noile tehnologii SLI şi CrossFire precum şi pentru ultimele hard diskuri SATA fac din seria Jewel o alegere excelentă pentru PC-urile ATX.

40: Noctua NH-U9B Cooler Review

Cel mai nou cooler pentru procesoare de la Noctua, modelul NH-U9B a fost lansat la scurt timp după apariţia primului ventilator de 92 de mm produs de austrieci.


Pagina 4 din 5    1   2   3   4   5  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro