Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Hardware


21: Sav Integrated Systems prezinta Mirage WU-L cu LED!

Christie, prima firma care a lansat pe piata primul proiector stereoscopic activ single DLP si-a petrecut ultimii 20 de ani initiind proiectii stereo 3D, de la primul sistem de priector digital stereoscopic la cea mai mare baza de instalare de proiectoare active 3D stereo din lume.

22: Ce alegi? Laptop sau mini laptop?

Discutia dintre a alege un laptop sau mini laptop este una nesfarsita pentru cei care sunt nehotarati sau nu au un buget stabilit pentru o noua achizitie.

23: SAV INTEGRATED SYSTEMS prezinta noile proiectoare digitale de la Christie!

SAV Integrated Systems anunta aparitia in oferta sa a ultimelor proiectoare digitale de la Christie Digital. Christie duce tehnologia 3LCD la urmatorul nivel de performanta din punct de vedere al rezolutiei si al eficientei costurilor!

24: SAV INTEGRATED SYSTEMS prezinta Noul toughbook CF-53 de la Panasonic!

SAV Integrated Systems anunta aparitia in oferta sa a ultimului produs din categoria notebook semi-robust de la Panasonic Toughbook. Noul model, lansat pe data de 10 Mai 2011, combina experienta Panasonic de 16 ani in ingineria notebook-urilor robuste cu cea mai noua tehnologie de laptop-uri intr-un design accesibil, semi-robust. Este ideal pentru sarcini lucrative pe teren si oameni de afaceri mobili care cauta un laptop ce ofera performanta de desktop, baterie functionala intreaga zi si capacitatea de a fi izbit si udat ceea ce ar distruge un notebook conventional.

25: SAV INTEGRATED SYSTEMS prezinta primul sistem de afisaj public complet profesional cu LED backlights!

NEC Display Solutions a anuntat 2 completari la gama MultiSync® X-series, completari care reprezinta primele sisteme de afisaj public de pe piata cu LED backlights ce utilizeaza panouri profesionale.

26: Simultan pana la 4 semnale video HD & audio!

Next Level Security Systems este o companie orientata spre dezvoltarea unui nou tip de solutii de securitate in retea. Produsele Next Level combina performanta, design-ul sofisticat si functionalitatea sistemelor de securitate tip enterprise-class intr-o solutie compacta, unitara, la preturi accesibile.

27: Despre noile proiectoare NEC P SERIES

SAV Integrated Systems va prezinta noile proiectoare NEC P SERIES! Obtineti performanta de exceptie a imaginii impreuna cu caracteristici de retea extraordinare!

28: Noile tablouri pentru panouri publicitare digitale si video wall-uri - Microtiles de la ChristieDigital!

Micro Tiles™ si videoproiectoare de la Christie Digital pentru o imagine la standardele cele mai ridicate de calitate, sisteme de discutii si traducere simultana Bosch care conferă facilitati de amplasare a camerelor pe vorbitor, distributie semnal audio si video via CATx si fibra optica prin infrastructura Extron, Videowalluri LCD Nec X462UN, sisteme de control si comanda ale iluminatului si ale echipamentelor audio-video de la Crestron si solutii Videoconferinta Polycom seria HDX8000 sunt doar câteva dintre echipamentele si solutiile ce vor da viata celui mai ambitios proiect de pe piata romaneasca.

29: Cum alegem imprimanta

astazi putem alegem intre imprimante pentru printuri uriase si imprimante portabile. Unele sunt cu laser, altele cu jet de cerneala, unele folosesc cartuse / tonere color, altele cartuse / tonere monocrom si evident unele sunt mai scumpe iar altele mai ieftine.

30: Avantajele unui mini laptop

Piata acestor mini laptopuri a inceput sa creasca din dorinta oamenilor de a fi mobili si independenti de calculatoarele de la birou sau cel de acasa.


Pagina 3 din 5    1   2   3   4   5  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro