Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Hardware


11: Despre laptopurile refurbished

Cumpararea unui laptop refurbished poate reprezenta o alegere inteleapta si foarte atragatoare din punct de vedere financiar.

12: Avantajele utilizarii OTP token in cadrul spitalelor

In cadrul spitalelor, existenta multitudinii de pacenti, doctori si asitenti poate duce la probleme de comunicare. Pentru a asigura confidentialitatea datelor, implementarea unui sistem de autentificare bazat pe OTP Token este solutia optima.

13: Despre cooler laptop

Articolul ofera informatii complete despre cooler laptop.

14: Ochelari cu camera video

Surprinde toate evenimentele la care faci parte cu o pereche de ochelari cu camera video.

15: Scannere Portabile

Scannerul devine pe zi ce trece un dispozitiv din ce in ce mai utilizat. Aparitia scannerelor portabile usureaza munca si imbunatatesc calitatea ei.

16: Usb Token ePass3000 pentru autentificare, Windows Logon, pastrare certificate si semnare digitala

USB Token ePass permite stocarea in siguranta a certificatelor digitale si parolelor, autentificare in mediu digital, VPN, semnare in baza certificatului digital, windows logon si criptare impreuna cu solutiile abylon. Toate la un pret convenabil.

17: Tastatura laptop - fara secrete

Articolul ofera informatii complete despre tastatura laptop si defectele principale care apar la tastaturile de laptop.

18: Incearca ProDVX Media Players!

SAV Integrated Systems prezinta Linia de Media Playere Digitale! Capabile sa redea fisiere media in aproape toate formatele posibile de la CF la SD sau de pe produse selectate, chiar si de pe hard diskuri, acestea vor reda mesajul tau clar si la momentul potrivit. Rezolutia inalta, chiar si cea Full HD nu reprezinta o problema.

19: Totul despre incarcatoarele de laptop

Incarcatorul original de laptop va asigura alimentarea laptopului cu energie si totodata incarca si bateria laptopului. Este foarte importanta folosirea incarcatorului original de laptop corect pentru functionarea corespunzatoare a laptopului. In caz contrar se risca defectarea iremediabila a laptopului (se risca arderea placii de baza a laptopului).

20: Alegerea unui laptop

Foarte mulți dintre noi ne-am dorit să achiziționăm un laptop, dar când am început să căutăm unul, ne-am blocat văzând diversitatea lor.


Pagina 2 din 5    1   2   3   4   5  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro