Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Calculatoare » Hardware » Cum poti prelungi perioada de utilizare a cartuselor de imprimanta

Cum poti prelungi perioada de utilizare a cartuselor de imprimanta

Format PDF | Tipareste

Multi dintre noi am observat ca desi originale, de calitate superioara, cartusele de imprimanta nu tin atat cat ar trebui sa o faca (sau cat consideram noi ca ar trebuie sa fie folosite). Asadar, pentru a gasi moda litati in care putem economisi, apelarea la anumite sfaturi sau solutii ne poate ajuta enorm, dupa cum vom vedea in acest articol. Pentru mai multe informatii sau pentru a comanda produse din gama de cartuse imprimante originale Mival are spre comercializare o gama extrem de variata. Asadar, in ce ordine ar trebuie sa luam acest proces? 1. Ignora notificarile automate trimise de sistemul de operare care afirma ca se golesc cartusele imprimantei

Intr-un test de laborator, binecunoscuta revista PC WORLD a aflat ca respectivele cartuse contineau undeva intre 8 - 45% din capacitatea maxima de cerneala atunci cand acest mesaj era afisat pe ecranul utilizatorului.
2. Evita literele ingrosate sau cele extrem de conturate
Aceste fonturi, folosite in exces, necesita mai multa cerneala pentru a fi tiparite - solutia e simpla: simplifica-ti si subtiaza-ti textul si vei economisi. Doua fonturi recomandate in aceste situatii sunt Arial si new courier.
3. Foloseste dimensiuni mai mici pentru fonturile folosite
Cu adevarat, exista diferente de marime chiar si intre variantele de 12 si cele de 14. Asadar foloseste marimi mari doar cand ai cu adevarat nevoie.
4. Reciteste respectivele materiale inainte de a apasa butonul de Print
Astfel poti sa economisesti cat inca pentru o print are. Lucru foarte util, in special cand e vorba de mai multe foi.
5. Modifica setarile imprimantei sau multifunctionale i utilizate.
Astfel acele consumabile de imprimanta pot sa obtina o perioada mai lunga de utilizare. Schimbari ce pot fi luate in considerare - modificarea calitatii la modul draft, tiparire in alb-negru (greyscale), setare printarii mai multor pagini pe o singura coala (din document options). Aceste preferinte se pot schimba dand click dreapta in control panel pe imprimanta utilizata.
6. Tipareste doar ceea ce ai nevoie
Daca de pe un anumit site ai nevoie doar de respectivul text, nu trebuie sa imprimi toata pagina - selecteaza textul respectiv, insereaza-l intr-un document word, aplica sfaturile de mai sus si totul s-a rezolvat, din cateva clickuri.
7. Foloseste functia de print p review (previzualizare imprimare)
Acest lucru iti va arata modul in care documentul se incadreaza in pagina - vei putea apoi corecta aspectele eronate, economisind apoi cerneala, hartie si timp.

Daca urmezi aceste sfaturi, cu siguranta vei obtine o mai lunga perioada de utilizare a cartuselor tale, cat si un raport mai eficient munca/timp. Indiferent de marca sau modelul utilizat, poti gasi solutia potrivita de consumabile imprimanta prin Mival Group - pentru ca munca depusa sa isi arate rezultatele intr-un mod cat mai pozitiv.
Despre autor


Despre articol
Autor: admin
Numar de vizualizari: 494
Numar de cuvinte: 460Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro