Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Hardware


1: Cum poti prelungi perioada de utilizare a cartuselor de imprimanta

O serie de sfaturi ne pot fi de folos atunci cand cautam prelungirea duratei de viata a cartuselor de imprimanta pe care le folosim, fie la birou, fie acasa.

2: Cand imprimanta ta isi cere drepturile - consumabile de calitate

Consumabilele de imprimante par deseori a fi printre cele mai importante componente de care ne lovim in mod constant, in birou ...

3: Alegerea unor cartuse de imprimanta in functie de necesitati

Cumpararea unor componente sau consumabile pentru imprimante trebuie sa tina cont de cateva criterii - trei clase mari de produse

4: Solutii Performante Echipamente Birotica

Solutiile problemelor Dvs. aparute zilnic in biroul unde angajatii folosesc echipamente performante de printare sau sisteme de calcul.

5: Depanare calculatoare

Pentru ca sistemul dumneavoastra de calcul sa functioneze la performantele dorite pe perioada verii fara a afecta prin incalzire excesiva componentele hardware este necesara curatarea de praf a desktop-ului sau laptop-ului dvs. ,aceasta curatare de praf interna a desktopului sau laptopului o puteti face fie dumneavoastra fie sa apelati la un service specializat.

6: Reparatii monitoare

Servicii profesionale de reparatii monitoare, orice marca sau model, cu garantie pana la 24 luni, in laborator propriu sau la domiciliul clientului.

7: Consumarea cartuselor de imprimanta

Exista mai intrebuintari pe care tusul le are in timpul functionarii unei imprimante cu jet de cerneala. In mod normal, asa cum toata lumea stie, tusul este folosit pentru a printa documente, fotografii si alte materiale de acest gen. O cantitate aparte de tus este folosita insa, la mentinerea in stare de functionare a capului de imprimare, o alta este reziduala, iar o anumita cantiate se evapora pur si simplu

8: Cum poti repara acasa tastatura laptopului tau

In mod normal o tastatura laptop, odata de s-a stricat va trebui ori reparata, ori inlocuita in intregime. Unele probleme comune, cum ar fi nefuntionarea unei taste, sau ca unele taste trebuie apasate mai tare, se pot rezolva si acasa cu usurinta

9: Cum sa-ti alegi un laptop

Lucrand in domeniul IT, multi prieteni sau diverse rude apeleaza din cand in cand la mine atunci cand vor sa-si cumpere un calculator sau un laptop. De obicei, imi spun ca au o suma anume si vor sa le ofer un sfat in legatura cu achizitionarea unui laptop. Bineinteles, nu pot sa le recomand imediat o configuratie anume, deoarece sunt mai multi factori care trebuie luati in considerare.

10: Dispozitiv criptografic USB Token ePass2000 la pret special

Dispozitiv USB Token ePass2000 la un pret avantajos. Token pentru pastrarea certificatelor digitale, semnatura electronica, autentificare si criptare date. Convinge-te!


Pagina 1 din 5    1   2   3   4   5  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro