Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Calculatoare: Lista de subcategorii


Hardware
Jocuri
Recuperare Date
Retele
Software

Articole Calculatoare


31: DNA Solutions, sprijina categoria de consumatori de solutii Nortel, prin intermediul parteneriatului cu Avaya.

DNA Solutions sustine consumatorii de solutii enterprise Nortel prin know-how specializat si prin parteneriatul de incredere cu liderul mondial in productia de echipamente de telecomunicatii, Avaya.

32: Si copilul tau poate avea o diploma in calculatoare!

Esti in cautarea celui mai bun si distractiv mod de a umple vacanta de vara a pustiului tau? Avem o veste excelenta! Eurocor lanseaza campania “Si copilul tau poate avea o diploma in calculatoare!” Invingatorii se cunosc de mici! Toti copii din ziua de astazi sunt pasionati de jocuri pe calculator, dar numai unii stiu sa foloseasca intr-adevar un computer!

33: Marţi, 13 Aprilie, ora 13, System Plus lansează pe piaţă elegantul Dell Latitude 13

System Plus, lansează "cel mai subţire ultra-portabil comercial", Dell Latitude 13. Acesta se adresează în principiu mediului business şi va deveni disponibil pe stoc începînd de marţi, 13 Aprilie 2010, ora 13.

34: Design my laptop

Tu cum ai vrea sa arate laptopul tau? Asa arata laptopul creat de mine: http://designmylaptop.ro/inscrieri/1d7c1b7b9224d877b750a3d23448e5b1/. Incearca si tu aplicatia de pe site-ul www.designmylaptop.ro si persnalizeaza-ti calculatorul visat. Este extrem de simpu, doar cu un click si cu creearea unui cont poti castiga un laptop superb, exact asa cum iti doresti.

35: Multi Touch - Viitorul Suprafetelor Interactive

Efectele realizate precum si posibilitatea de a te juca, de a te informa sau a interactiona cu o suprafacta numai cu ajutorul degetelor, au transformat acest dispozitiv intr-o atractie deosebita indiferent de mediul in care este instalat

36: Reumplere Cartuse

Serenity Advertising va poate oferi: reumplere cartuse & tampografie, personalizare obiecte prin serigrafie, gravura, decalcomanie, broderie, pe orice tip de suport: plastic, metal, textil, lemn, sticla, piele etc

Tipar digital si offset, pentru lucrari atat in cantitati mici cat si in serii mari: carti de vizita, fluturasi, pliante, afise, brosuri, mape, cataloage de prezentare, plicuri, invitatii . Sisteme de afisaj: roll-up, pop-up, penguin, people stopper

Volumetrie. Sigle volumetrice, mascote sau alte forme destinate decorarii, realizate din polistiren expandat sau extrudat.
Bannere, Mesh-uri, Casete luminoase, etc.

37: Posturile de radio in mileniul 3

In era calculatoarelor si a internetului muzica se poate asculta oriunde, inclusiv pe internet

38: ALEGETI SA ECONOMISITI CU PRINTCLUB

Cu PrintClub nu numai cã economiseºti dar poti de asemenea ºi câºtiga! Dacã te înregistrezi ca ºi client al PrintClub, vei face parte, automat din programul nostru de colaborare. Adu un alt client ºi obþine reduceri, câºtigã bani în timp ce prietenii tãi cumpãrã. Este foarte uºor! În loc sã cheltuim bani pe marketing, sperãm ca clienþii noºtri sã le spunã ºi prietenilor lor despre avantajul de a cumpãra de la PrintClub. Cu suma economisitã din marketing noi te plãtim pe tine! Înregistreazã-te ca ºi client pentru a afla mai multe despre programul nostru de colaborare.

39: vindem sisteme refurbished,monitoare refurbished importatori directi garantie 12 luni preturi negociabile

pt mai multe detalii si configuratii www.diabloscomputer.ro este solutia sau mail ana@diabloscomputer.ro 24/24h ,la orice sistem modificarile configuratiilor se fac in functie de cerinta clientilor.

40: Bancuri si Glume Noi si Amuzante

Bancuri si Glume haioase si amuzante. Bancuri noi, Bancuri tari, Bancuri super, Bancuri scurte, Bancuri cu blonde, cu bula, cu alinutza, cu moldoveni, cu olteni, cu politisti, cu ion, cu babe, deochiate, perle, culmi.


Pagina 4 din 5    1   2   3   4   5  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro