Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Calculatoare: Lista de subcategorii


Hardware
Jocuri
Recuperare Date
Retele
Software

Articole Calculatoare


11: Cum alegi un laptop..?

Economisesti minim 50% si achizitionezi un laptop performant Laptop DELL Latitude D630 - pretul initial 4800 - 5200 RON

12: Procesul de web design

Prin web design, in mod normal se intelege procesul de creare a unui web site, insa ceea ce va trebui sa inteleaga persoanele care vor decide crearea unui site este faptul ca acesta sa beneficieze de cel mai bun proces de creatie, de la elementele ce tin de conceperea structurii si interfetei grafice a acestuia si pana la finalizarea programarii site-ului ce va contine atat text cat si imagini, aplicatii si orice alt tip de fisiere.

13: Zona IT cu stiri din Lumea IT

In urma cu cateva zile s-a lansat cel mai interesant site de stiri it din Romania, un site unde puteti gasi foarte multe informatii despre jocuri, seo, magazine online, telefoane, tablete, pc-uri, retele de socializare si multe altele.

14: Service electronice si IT Tulcea - Reparatii calculatoare,service laptop,TV,audio-video.

Service Calculatoare Tulcea, depanare laptop - PC la sediul clientului, administrare retele calculatoare si consultanta IT,hardware si software/

15: diferența de adware spyware antivirus

Adware, spyware and computer virus share some similarities, one of which is that all three are major nuisances for computer users. Let's differentiate the three.

16: GRABESTE-TE SA OCUPI UN LOC!! Curs Manager Resurse Umane la doar 300RON

Toti participantii la cursul “Manager Resurse Umane”, vor primi un VOUCHER ANIVERSAR de 200 RON, pentru cel mai nou curs de pe piata in domeniul resurselor umane “Expert legislatia muncii”, autorizat CNFPA.

17: Un nou sediu One IT in Cluj-Napoca

Azi, 29.03.2012 A avut loc Deschiderea Oficiala a noului sediu One IT Cluj, in zona Piata Cipariu, pe strada Constantin Brancusi, numarul 51.

18: Oare calculatoarele isi dezvolta simtul umorului?

Softul opereaza cu o baza de date ce contine cele mai frecvent folosite cuvinte ale limbii engleze, calculatorul fiind invatat sa cunoasca regulile gramaticale, in special in ce priveste ordinea uzuala a cuvintelor.

19: A sosit marfa noua! Calculatoare si Monitoare Second Hand...

Calculatoare, monitoare si laptopuri second hand. Cel mai ieftin magazin it din Romania. Convinge-te singur.

20: ECDL

program gratuit de instruire si testare ECDL pentru 448 femei , cate 56 din fiecare regiune de implementare a proiectului. Instruirea si testarea in vederea obtinerii certificatului ECDL nivelul START se va realiza cu un furnizor acreditat de catre ECDL Romania pentru fiecare regiune, in centrul acreditat al judetului in care sunt mai multe solicitari.


Pagina 2 din 5    1   2   3   4   5  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro