Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Calculatoare: Lista de subcategorii


Hardware
Jocuri
Recuperare Date
Retele
Software

Articole Calculatoare


1: Probleme tastatura laptop

Cele mai intalnite probleme la tastaturile de laptop

2: Externalizare it,cablare structurata,service it

In domneniul retelelor de date Digital Tronix este solutia!

3: One IT aniverseaza 10 ani

Miercuri, 27.11.2013, One IT - companie de origine baimareana care ofera solutii IT personalizate, service IT specializat si solutii proiectare retele, a sarbatorit 10 ani de activitate. Evenimentul de aniversare One-IT a avut loc incepand cu ora 16:00, la Best Western Eurohotel si a reunit colaboratori, parteneri, precum si clienti de top One-IT.

4: Calculatoare si monitoare second hand la un pret foarte avantajos

Sunt foarte multe magazine de calculatoare second hand care ofera laptopuri si calculatoare la preturi excelente. Tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti un astfel de magazin in apropierea dumneavoastra sau un magazin online.

5: Laptopuri second hand - garantie 12 luni - import Suedia

Importam laptopuri second hand categoria GRAD A LUX - livrare gratuita

6: CURS LINUX - operare si administrare - la preturi speciale (pentru ocupatia ADMINISTRATOR DE RETEA DE CALCULATOARE - Cod COR 213902)

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuri-web-design.ro), organizeaza grupe pentru cursurile de Operare Linux. Cursurile se adreseaza si pot fi urmat de elevi, studenti, profesori, administratori de sisteme si retele de calculatoare, programatori, precum si de catre oricine este interesat ca, pornind de la zero sa invete sa utilizeze sistemul de operare LINUX, un sistem de operare gratuit ce poate constitui oricand baza unei retele de calculatoare si servere rapide, puternice si stabile.

7: Cum sa cream o stampila

Una din chestiile care le reprezinta pe diferite persoane fizice dar si juridice este stampila acesteia. Aceasta se fabrica si se acorda doar in locuri speciale, insa datorita photoshop-ului o sa putem sa desenam singuri una.

8: Invata instrumentele (photoshop tools)

Invata instrumentele photoshop-ului pentru a lucra mai bine cu el

9: Comenzile scurte ale photoshop-ului sau Keyboard Shortcuts

Trebuie sa stii ca o mare parte din masterii photoshop-ului nu se folosesc atit de comenzile meniului, cit cele ale tastaturii. In continuare iti prezint toate comenzile scurte ale photoshop-ului sau Keyboard Shortcuts, care cu siguranta iti vor mari viteza de lucru, desigur odata invatate si aplicate in pratica.

10: Multiplicarea vizitatorilor cu SEO

Da, pagina ta de publicitate de asta are nevoie. Iar SEO te poate ajuta pentru ca tu sa-ti atingi telul. Un site optimizat inseamna locuri bune in motoarele de cautare


Pagina 1 din 5    1   2   3   4   5  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro