Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Boli » Un copil are nevoie de ajutorul tau sa traiasca normal ca toti ceilalti.

Un copil are nevoie de ajutorul tau sa traiasca normal ca toti ceilalti.

Format PDF | Tipareste

O fetiţă cu un chip curat, doi ochi mult prea blânzi, mânuţe fine de bebeluş şi o dorinţă de viaţă cum nu s-a mai văzut! Ea e Denisa, fetiţa care nu poate vorbi, de aceea l-a lăsat pe PITICOT, un prieten bun, să vorbească în numele ei... La prima vedere, Denisa pare un copilaş ca oricare altul văzut zi de zi în parcul din faţa blocului sau pe stradă alături de parinţi. Însă nu este deloc aşa. Denisa e tristă ... Denisa nu poate vorbi, Denisa nu poate vedea, Denisa nu ne poate auzi. Denisa are probleme grave la inimă! Şi toate acestea din cauza rubeolei din timpul sarcinii avute de mama sa! Însă, iubirea şi determinarea mamei sale, părăsită fiind de tatăl Denisei, i-a dat putere în tot acest timp, dorinţă de viaţă, speranţă şi încredere! Voioşia şi optimismul fetiţei depăşeste scepticismul medicilor curanţi. Denisa trăieşte, Denisa se va face bine cu ajutorul lui PITICOT, cu ajutorul nostru a tuturor semenilor săi! Din punct de vedere medical acest fapt este realizabil printr-o operaţie urgentă la inimă în Italia, apoi prin aplicarea unui dispozitiv de auz personalizat în România şi în cele din urmă prin intermediul unei operaţii de cataractă! Toate aceste intervenţii depăşesc posibilităţile de ordin financiar ale familiei Denisei, fiind vorba de aproximativ 50.000 Euro! Deschide-şi inima şi aminteşteţi că ai fost un copil care a vazut, a auzit, a vorbit, ai fost un copil altfel decât Denisa! Dă-i şi ei şansa să vadă, să audă, să vorbească! Denisa nu are timp de aşteptat, caz ul ei reprezintă o urgenţă maximă ce necesită rezolvare IMEDIATĂ! Donatiile se pot face in lei in contul Asociatia PITICOT, Cont Bancar nr. RO82BTRL00501205I98626XX, deschis la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP – pentru cazul Denisa Pantelie! Cei interesati pot contacta Fundatia la urmatoarele date e contact: Lavinia Catrinar – 0728.270.876 Alina Blaga: 0728.270.875 Iulia Vesa: 0728.974.878 Ioana Lechintan: 0728.270.874 E-mail: piticot @yourmarket.ro
Despre autor

Asociatia Institutul Roman pentru Ajutorarea Copiilor Aflati In Dificultate “Piticot” cu sediul in Oradea, str.Podului, nr. 5, bloc B10, scara A etaj 4, Ap.19, Judetul Bihor, inregistrata in registrul persoanelor juridice prin Sentinta civila nr. 154/A/2008, a Judecatoriei Din Oradea, avand contul bancar nr. RO82BTRL00501205I98626XX deschis la Banca Transilvania Oradea.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 2212
Numar de cuvinte: 324Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro