Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Boli » Invinge hipertensiunea arteriala cu GARLIC CAPS de la CaliVita

Invinge hipertensiunea arteriala cu GARLIC CAPS de la CaliVita

Articol de nota 6.40 Format PDF | Tipareste

GARLIC CAPS WITH EXTRA PARSLEY de la CaliVita contine usturoi si patrunjel. Usturoiul, planta cu multiple calitati terapeutice cunoscute de multa vreme , are o serie de efecte benefice pentru organismul uman. Pe langa rolul deosebit pe care-l are in buna functionare a sistemului cardiovascular, usturoiul poseda si un puternic efect antibiotic, contribuie la procesul digestiei si ofera protectie fata de agentii cancer igeni. Aceste efecte se datoresc celor 200 de substante active pe care le contine: vitamine minerale, aminoacizi, enzime. Deosebit de activi sunt cei 70 de compusi ce au in structura sulf. Principalul component activ al usturoiului este alicina, substanta cu un puternic efect antibiotic. Dintre toate speciile de usturoi cultivate in intreaga lume, merita amintit usturoiul chinezesc care contine alina in concentratia cea mai mare. De asemenea, e demn de remarcat si continutul apreciabil de seleniu al usturoiului Chinezesc. Medicina populara recomanda usturoiul mai ales in cazuri de hipertensiune si obezitate. Efectele asupra aparatului cardiovascular constau in combaterea tahicardiei, spasmelor arterelor coronare raspunzatoare de producerea crizelor de angina si a infarctului de miocard, imbunatatind astfel performanta cardiaca. De asemenea, usturoiul previne formarea cheagurilor si a trombozei arteriale. Cercetarile au demonstrat ca utilizarea regulata a usturoiului in alimentatie constituie una din cele mai eficiente metode de profilaxie si tratament a aterosclerozei. Reduce nivelul lipoproteinelor cu densitate mica (LDL) raspunzatoare de formarea ateroamelor si contribuie in acelasi timp, la sporirea cantitatii de lipoproteine cu densitate crescuta (HDL), care au efect protector fata de atero scleroza . De asemenea, au fost dovedite si efectele vasodilatatoare si hipotensoare ale usturoiului. Efectele vasodilatatoare ale usturoiului se manifesta mai ales la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare). Din aceasta cauza poate ameliora durerile de cap si claudicatia intermitenta. Avand acelasi efect si asupra vaselor sangvine ale intestinului, usturoiul poate fi de un real ajutor si pentru cei cu dereglari functionale ale aparatului digestiv. Usturoiul este un excelent detoxifiant, sudorific, expectorant, tonic si antispasmic. Accelereaza epitelizarea si vindecarea ranilor. Este util in unele pneumopatii, iar datorita efectului antibiotic, este indicat in tratamentul virozelor, bronsitelor, traheitelor. Astazi este dovedit ca usturoiul are efect antibiotic impotriva unor microorganisme, cum ar fi: Stafilococul, E. col Proteus, Pseudomonas, virusul herpetic, Candida albicans, precum si un efect antihelmintic. In Journal of the National Cancer Institute, revista americana de specialitate, au aparut studii care demonstreaza efectul anticarcinogenetic net al usturoiului. Oamenii care consum cantitati insemnate de usturoi si ceapa prezinta un risc foarte scazut de aparitie a cancerului gastric, de piele sau de colon. Preparatele moderne de buna calitate pastreaza efectul curativ al usturoiului, cunoscut de milenii in medicina populara, eliminand in acelasi timp neplacerile cauzate de mirosi patrunzator caracteristic, precum si arsurile gastroesofagiene provocate de consumul plantei in stare cruda. Patrunjelul este cunoscut in primul rand pentru efectul sau diuretic. Din aceasta cauza medicina populara il utilizeaza sub forrma de ceai, pentru eliminarea calculilor renali, profilaxia si tratarea cistitelor. De asemenea, imbunatateste digestia, creste apetitul si combate dureriile gastrice. Se mai foloseste ca antispastic, expectorant si calmant al tusei. Consumul patrunjelului contribuie cu succes la oprirea formarii si la eliminarea microcalculilor urinari. Planta denumita Cayenne, un soi de ardei iute originar din America Centrala si de Sud, poate fi consumata si de cei suferinzi de ulcer gastroduodenal. Aceasta, deoarece planta este iritanta pentru stomac doar in stare gatit a. Aceasta planta este folosita in primul rand in scop curativ, dar poate fi consumata si in mod curent ca tonifiant si stimulator general. Efectul sau curativ principal se adreseaza in mod deosebit aparatului cardiovascular, contribuind la prevenirea infarctului, pentru ca reduce nivelul LDL si al trigliceridelor din sange, mentinand nivelul HDL. Deoarece normalizeza circulatia sangelui, poate fi utilizata atat de catre cei care sufera de hipertensiune, cat si cazuri de hipotensiune, Cayenne mai are efecte benefice si in raceala, gripa, tulburari digestive functionale, dureri articulare, stari depresive. Intra pe:http://romania.calivita.com/site.php?action=product La inregistrare treci cod sponsor 0407705861 si apoi comanzi.




Despre autor

Stelian Emilia reprezentant CaliVita


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 1865
Numar de cuvinte: 747



Nota: 6.40

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro