Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Boli » Cancer » Produsele Gentle Care acum si cu plata in rate

Produsele Gentle Care acum si cu plata in rate

Format PDF | Tipareste

Gentle Care are placerea sa va anunte semnarea unui parteneriat cu Garanti Bank prin care facilitam accesul la produs ele post mastectomie . Astfel, prin intermediul cardului Bonus - Garanti Bank produsele pot fi achizitionate in 6 rate fara do banda . In cadrul Centrului de Consiliere pentru Protezarea Externa de San, Gentle Care, puteti sa primiti tot sprijinul necesar pentru procurarea protezelor externe de san , a sutien elor cu buzunar e pentru protezele externe de san si a costumelor de baie cu buzunare pentru protezele externe de san. Dorim sa reintregim nevoia de feminitate a celor care au trecut printr-o mastectomie, prin restaurarea unei imagini pozitiv e fata de propriul corp , prin reinnoirea increderii si a respec tul ui de sine. Femeile din ziua de azi au la dispozitie o gama larga de produse post mastectomie. Din pacate acestea nu sunt cunoscute in detaliu. Tineti minte ca pentru fiecare persoana exista o multitudine de produse care se potrivesc perfect fiecarui tip de operatie la san si fiecarei etape din viata atat din timpul tratamentului, cat si dupa ce acesta se termina. Centrul de Consiliere pentru Protezarea Externa de San are deschise puncte de lucru in Brasov, Bucuresti, Constanta, Iasi si Cluj Napoca. Programarile se fac telefonic la 0372 68 10 10 de luni pana vineri intre orele 09.00 – 21.00. Va asteptam cu drag.
Despre autor

Gentlecare.ro comercializeaza proteze de san, accesorii pentru proteze de san, sutiene si costume de baie cu buzunare pentru proteze de san. Acestea sunt realizate de cei mai buni specialisti germani in domeniu, rezultatul muncii acestora fiind o gama larga de produse. Contactati Gentlecare.ro la numarul de telefon 0372681010 sau prin email contact@gentlecare.ro. Operatorii Gentlecare.ro sunt disponibili de luni pana vineri intre orele 09.00 - 21.00


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 562
Numar de cuvinte: 224Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro