Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Boli » Cancer » Oferta lunii aprilie la Centrul de Radioterapie Amethyst

Oferta lunii aprilie la Centrul de Radioterapie Amethyst

Format PDF | Tipareste

Prin „Voucherul Iepuraș”, Centrul de Radioterapie Amethyst oferă o reducere de 1000 eur pacienților care urmează tratament ul de radio terapie în clinica Amethyst. Reducerea se aplică pentru cazurile de cancer mamar . Voucherul este valabil numai în luna aprilie 2014. Pentru programare se completează formularul online de la adresa http:// amethyst -radiotherapy.ro/programare-voucher-iepuras/ După înregistrare veți fi contactat de un consultant Amethyst. În România sunt diagnosticate în fiecare an în jur de 10.000 de femei cu cancer de sân avansat sau metastatic. Din păcate țara noastră ocupă primul loc privind rata mortalității, datorată cancerului de sân, în Uniunea Europeană. Diagnosticarea si tratamentul cancerului de sân trebuie să fie facută prin colaborarea unei echipe multidisciplinare de medici pentru a alege varianta de tratament cea mai adecvată pacientei. Tratamentul modern include radioterapia, chimioterapia, chirurgia, terapia biologică cu anticorpi monoclonali. Centrul de Radioterapie Amethyst este singurul centru de tratare al cancerului din România în care strategia de tratament este decisă în cadrul unei comisii mutidisciplinare de medici (Tumor Board) și care utilizează pentru toţi pacienţii trataţi tehnica IMRT-VMAT – cea mai nouă şi performantă soluţie de tratament a cancerului. Centrul de Radioterapie Amethyst nu își întrerupe activitatea pe perioada sărbătorilor astfel încât ședințele de tratament să nu fie decalate sau oprite cu ocazia sărbătorilor sau altor zile declarate libere. Tot pentru a asigura continuitatea necesară tratamentului corect, centrul Amethyst a investit în două aparate de radioterapie de ultimă generație. Echipa medicală Amethyst, formată din medici reputați de specialități dedicate tratamentului cancerului sunt alături de pacienți și familiile acestora pe întreaga perioadă a tratamentului. Suntem aici să luptăm alături de dumneavoastră împotriva cancerului.
Despre autor

Amethyst are o reţea de parteneriate în Europa şi Israel ce include centre de excelenţă precum Centrul de Oncologie Davidoff din Tel Aviv, Universitatea Wurzburg din Germania, Clinica de Radioterapie Claude Bernard din Metz, Franţa şi Institutul European de Oncologie de la Milano (IEO). Aceşti parteneri garantează pacienţilor noştrii accesul la cele mai bune tehnologii şi cunoştinţe în domeniul radioterapiei.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 408
Numar de cuvinte: 279Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro