Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Boli » Cancer » o sansa pentru bolnavii de cancer

o sansa pentru bolnavii de cancer

Format PDF | Tipareste

Reprezentanta medicala Addviser a lansat sambata 27 februarie 2010 , Centrul de Excelenta in Oncologie. Acesta completeaza operatiunile medicale ale companiei si are ca misiune facilitarea accesului bolnavilor de cancer la tehnologii de ultima generatie, respectiv la o sansa pentru viata. Comitetul Director a aprobat declansarea acestui nou centru de operatiuni in linie cu intelegerea strategica semnata cu Anadolu Medical Center din Turcia, spital afiliat la John Hopkins Medicine din Statele Unite, si recunoscut regional pentru rezultatele exceptionale in lupta cu Cancerul. In cadrul acestui proiect, echipele Addviser preiau cazurile medicale din Romania si, fara nici un cost, coordoneaza si asista bolnavul de-a lungul intregului proces, incepand de la inregistrarea istoricului medical si obtinerea unei opinii a specialistilor, pana la asistarea si coordonarea programarilor respectiv a transferului si internarii. Odata cu aceasta lansare, atat site-ul www. addviser .ro cat si adresa de mail office@addviser.ro sunt dedicate acestui proiect.
Despre autor

Compania Addviser este printre cele mai titrate companii de consulting medical din Romania. A fost construita insumand experiente de peste 15 ani in industria sanatatii, experiente asezate astazi in slujba protejarii vietii. Addviser reprezinta in Romania unele dintre cele mai prestigioase institutii medicale din lume, facilitand astfel accesul romanilor la solutii medicale novatoare. Operam in Romania in cadrul unui concept de join venture iar activitatea echipelor noastre este organizata in Departamente de Excelenta.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 927
Numar de cuvinte: 148Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro