Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Cancer


1: Oferta lunii aprilie la Centrul de Radioterapie Amethyst

Centrul de Radioterapie Amethyst continuă campania pentru sănătatea femeilor și oferă câte un voucher Iepuraș pacientelor care încep tratamentul în clinică în decursul lunii aprilie.

2: Produsele Gentle Care acum si cu plata in rate

Din luna noiembrie la Gentle Care, Centrul de Consiliere pentru Protezarea Externa de San plata pentru produsele achizitionate se poate face si in 6 rate prin cardul Bonus - Garanti Bank

3: Cancerul oral - o boala in continua crestere la tineri

In Romania, din totalul bolnavilor de cancer, aproximativ 5% prezinta localizari oro-faciale. Este general cunoscut faptul ca frecventa cancerului inregistreaza, in ultima perioada, o continua crestere, iar cancerul oro-facial nu face nici el exceptie de la aceasta tendinta. Un alt fapt negativ este reprezentat de aparitia bolii la varste din ce in ce mai tinere.

4: ZEOLIT MINERALUL MINUNE

Zeolitul este singurul mineral care este folosit cu rezultate optime in decontaminarea radioactiva;detoxifiant, regleaza PH-ul, schimb cationic la nivelul celulei,oxigenare normala; reface imunitatea; toate afectiunile intra in remisie..

5: Stiati ca?

Martie este “Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinului Gros”?

6: Screening pentru cancerul mamar cu ajutorul RMN

In detectarea si evaluarea cancerului de san cu ajutorul RMN, agentul de contrast gadolinium este utilizat pentru a evidentia leziunile si intinderea acestora. Tehnicile de eliminare a grasimii se utilizeaza pentru a minimiza pierderea de vizibilitate.

7: KANGLAITE - Lacrima lui Iov, leac pentru cancer

Cercetatorii chinezi au descoperit faptul ca semintele unei plante, Coix lachryma-jobi numite popular "Lacrima lui Iov" trateaza diferite forme de cancer.

8: o sansa pentru bolnavii de cancer

Addviser a lansat Centrul de Excelenta in oncologie

9: Ce Stii Despre Originalul TAHITIAN NONI™ Juice? Un MIRACOL Pentru Sanatatea Dumneavoastra!

Date stintifice probate in marile laboratoare din intreaga lume despre Originalul TAHITIAN NONI™ Juice miraculous pentru organism, produs exclusiv al Companiei Tahitian Noni International, gasiti pe: http://www.noniresearch.com/ Una dintre cele mai importante substante ale fructului NONI este proxeronina, o molecula uriasa pe care organismul uman o transforma in xeronina ce se leaga de proteine avand ca finalitate intarirea sistemul imunitar.


Pagina 1 din 1    1  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro