Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Boli: Lista de subcategorii


Cancer
Leucemie
Scleroza

Articole Boli


1: A fost lansata campania de promovare Informaţia. Cancerul. Viaţa!

Joi, 24 februarie 2011, a avut loc evenimentul de lansare a campaniei de promovare a unui stil de viata sanatos, prevenirea riscului de mbolnavire si constientizarea necesitatii controalelor medicale regulate Informatia. Cancerul. Viara! organizat de Patronatul Medicinei Integrative n cadrul proiectului Retea multiregionala pentru terapie integrativa, consiliere si reintegrare sociala a persoanelor diagnosticate cu cancer, POSDRU/84/6.1/S/55178.

2: Invinge hipertensiunea arteriala cu GARLIC CAPS de la CaliVita

In general, cand esti diagnosticat cu hipertensiune arteriala medicul iti recomanda diverse medicamente de sinteza pe care trebuie sa le iei toata viata. Stii insa ca produsul Garlic Caps de la CaliVita te ajuta sa te vindeci in doar cateva luni? Orice om cu "scaun la cap" alege acesta varianta.Alege-o si tu! Intra pe:http://romania.calivita.com/site.php?action=product La inregistrare treci cod sponsor 0407705861 si apoi comanzi.

3: Un strigat de AJUTOR

Am vazut acest reportaj la Acasa TV si m-am cutremurat. Imi pare foarte rau pentru Alexandra si mama ei. Am decis sa o ajut asa cum pot, fiindca fiecare ajutor e un banut de aur pentru viata ei; asa ca voi incerca sa fac cunoscut cazul ei si pe internet.

4: Afla mai multe despre infectia cu HIV Participa la Scoala Internationala Medicina HIV in 2010

Spune nu ignorantei. Fii informat, fii la curent cu ultimele descoperiri in tratamentul persoanelor care traiesc cu HIV.

5: Stimulator natural de formare a celulelor STEM.

Traim intr-o lume in care la orice pas ne intalni cu persoane care sufera de diverse boli, care pot sau nu pot fi vindicate. Se stie ca organismul uman este foarte complex si are o functie foarte importanta, si anume aceea de a lupta singur cu inamicii sai, insa multe organisme au nevoie de ajutor din exterior pentru a putea lupta si a se regenera , dar de multe ori nu gasim solutia in exterior pentru a ne putea ajuta organismul.

6: Un copil are nevoie de ajutorul tau sa traiasca normal ca toti ceilalti.

FĂ CEVA şi tu pentru fetiţa care zâmbeşte cu încăpăţânare şi speră că într-o zi se va naşte din nou. Atunci te va putea vedea, te va putea auzi, îţi va putea mulţumi pentru nobilul gest! Astăzi poţi fi protagonistul acestui episod din viaţa Denisei alături de Asociatia PITICOT, împreună putem dărui VIAŢĂ unui copilaş uitat special de Dumnezeu pentru a-l dărui oamenilor spre a face bine!


Pagina 1 din 1    1  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro