Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Arta » Programul Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C. revine după marea vacanță de vară! Și cel mai important, GRATUIT pentru toate instituțiile interesate!

Programul Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C. revine după marea vacanță de vară! Și cel mai important, GRATUIT pentru toate instituțiile interesate!

Format PDF | Tipareste

Programul Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C. a lansat noi proiecte și concursuri, autofinanțându-se cu ajutorul sponsorilor si pachetelor de reclamă puse la dispoziția firmelor! Accesează platforma oficială a program ului, www.unitecultures.com, și implică-te și TU! Poți învăța lucruri noi, lucruri interesante, lucruri care pot însemna un punct de cotitură în viața ta! Alătură-te și tu celor peste 20 de instituții și ONG-uri încrise în program! U.C.T.C. este un program ce doreşte să readucă în prim plan cultura, promovând arta contemporană, naţională şi internaţională şi să stârnească interesul pentru cultură în rândul elevi lor/ studenti lor în vederea dezvoltării personale. Cu atât mai mult cu cât voluntariatul este de acum recunoscut ca experienţă profesională, te invităm sa ni te alaturi! Legea volutariatului reglementează participarea persoanelor fizice, neremunerată şi bazată pe decizia liber consimţită a acestora, la activităţi de voluntariat organizate în România de persoane juridice de drept public sau de drept privat fără scop lucrativ. Proiectul de lege defineşte şi contractul de voluntariat, care reprezintă convenţia încheiată între un voluntar şi organizaţia gazdă, în temeiul căreia prima parte se obligă să presteze o activitate de interes public, fără a fi remunerată, iar cea de-a doua se obligă să ofere o activitate adecvată solicitării sau pregătirii voluntarului. Legea mai prevede că organizaţia gazdă va elibera, la cererea voluntarului, un certificat de voluntariat la care este anexat un raport de activitate. Intră pe pagina oficială a proiectului www.unitecultures.com şi aplică acum! Completează formularul şi în scurt timp te vom contacta pentru a demara împreună proiectul! Te aşteptăm si pe TINE să fii parte a programului U.C.T.C – Unite Cultures Through Culture! www.unitecultures.com www.unitecultures.wordpress.com www.facebook.com/Unitecultures www.asociatiamomentum.ro www.asociatiaculturalamomentum.wordpress.com
Despre autor

### Asociația Culturală Momentum s-a născut în anul 2008 din dorința unui grup de studenți de la Universitatea Națională de Muzică din București de a-și demonstra aptitudinile artistice, în manieră personală, alături de care să atragă tineri asemenea lor, din toate ramurile celor șapte arte și din subcategoriile acestora. Printre obiectivele asociației se numără promovarea tinerelor talente prin: organizarea periodică de concerte, formarea unei orchestre, parteneriate cu instituții culturale și vocaționale de învățământ, redactarea revistei online a asociației. ### Pentru mai multe detalii puteți folosi următoarele contacte: Vlad Mateescu – președinte 0745982882 secretary@unitecultures.com


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 440
Numar de cuvinte: 276Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro