Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Arta » Poezie » In 2011 se poarta live : Distreaza-te cu trupa Cazino !

In 2011 se poarta live : Distreaza-te cu trupa Cazino !

Articol de nota 10.00 Format PDF | Tipareste

Daca doriti sa va distrati si sa aveti un eveniment reusit atunci puteti alege Trupa Cazino. Cu experienta de ani de zile in domeniul muzicii, fostul membru al trupei Axxa, Adrian Filip, relanseaza alaturi de colegii sai Razvan Pisau (chitara&vioara), Radu Gratianu (clapa), Alex Petcu (tobe) trupa Cazino. “Trupa “Cazino” s-a format intr-o zi din dorinta si placere. Este ca un copil fara copilarie, dar care mai tarziu ajunge la un nivel foarte ridicat, deoarece in loc sa se joace cu ceilalti copii, munceste toata ziua pentru un ideal de care nici macar el nu este constient. Nu vrem sa impunem reguli si nu ne dorim sa devenim “idoli”, dorim doar libertatea si linistea de a CREA si a face ceea ce ne este dat pe aceasta lume : infuzie de sentimente si stari frumoase catre public.”. Trupa Cazino va ofera spectacolul dorit, cu muzica live si melodii cunoscute si placute de toti - nici un invitat nu va rezista tentatiei de a dansa si de a canta alaturi de ei. Membrii trupei canta pentru public cu placere si puteti observa acest lucru din show-ul pe care-l realizeaza. Sunt tineri, talentati si doritori sa daruiasca o petrecere cu multa muzica buna si distractie. Muzica “Cazino” este exact “boom-ul” necesar de buna dispozitie de care aveti atata nevoie! Succesul petrecerilor dumneavoastra este Cazino!
Despre autor

wwww.trupacazino.ro contact@trupacazino.ro Telefon: 0722.413.938


Despre articol
Autor: Trupa Cazino
Numar de vizualizari: 819
Numar de cuvinte: 240Nota: 10.00

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro