Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Arta » Muzica » Summer concert @ Peles Castle Start EUROPAfest Summer Edition !

Summer concert @ Peles Castle Start EUROPAfest Summer Edition !

Format PDF | Tipareste

Concertul deschide seria evenimentelor derulate in cadrul EUROPAfest Summer Edition , un festival care invita publicul larg sa lase departe agitatia oraselor si sa intre in atmosfera magica a povestilor cu regi si regine de la Sinaia . Organizatorii - jmEvents, European Music Academy si Primaria Sinaia, mai propun in cadrul proiectului alte 4 concerte - Master’s Concert, Jeunesses in concert, precum si Summer Music Academy Sinaia - 5 ateliere de lucru si master-classes pentru vioara, flaut si violoncel desfasurate sub conducerea unor profesori de renume de la Conservatorul din Nantes, Conservatorul Regal din Bruxelles, Hochschule fur Musik Koln, Conservatorul din Lille, Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti si Conservatorul din Paris. Summer Music Academy Sinaia, program derulat in perioada 16 - 30 iulie 2014, se afla la a treia editie in Romania, la initiativa European Music Academy condusa de Dl. Constantin Serban, Director artistic si Concert-maestru al Orchestrei Nationale “Pays de la Loire”. Dupa 5 ani de succes in Franta s-a decis extinderea acestui program si in Romania in parteneriat cu jmEvents. Prof. Constantin Serban a gandit un program variat, care sa ofere tinerilor muzicieni sositi din Europa, dar si din SUA sau Costa Rica posibilitatea de studii avansate si performanta intensiva intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale Romaniei, orasul de la poalele muntilor Bucegi. Urmatoarele evenimente sunt programate pentru 26, 27, 28 si 29 iulie, constand in concerte de muzica clasica cu artisti de exceptie din Europa la Castelul Peles , Casinoul din Sinaia si Biserica Catolica. Bucurati-va de eleganta muzicii clasice intr-o seara de vara la Castel ! Intrarea la concerte este libera in limita locurilor disponibile. Informatii suplimentare: 0720.31.61.62 | office@jmEvents.ro | www.jmEvents.ro
Despre autor

mEvents este o organizatie neguvernamentala, non-profit, care activeaza in domeniul cultural. Dupa 24 de ani, prin daruirea celor care au contribuit la dezvoltarea organizatiei, numele jmEvents este sinonim cu excelenta muzicala.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 202
Numar de cuvinte: 287Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro