Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Muzica


81: O trupa de jazz din Romania desemnata Grand Prize Winner in Gala EUROPAfest

Ieri, in cadrul Galei EUROPAfest 2011, pentru prima data in istoria Bucharest International Jazz Competition, o trupa din Romania - Sorin Zlat Trio a fost desemnata Grand Prize Winner. Bucharest International Jazz Competition este cotat unul dintre primele trei concursuri de jazz din Europa si a reunit in Semifinala 18 trupe de jazz cu muzicieni din 21 tari.

82: Alegerea Interpretilor pentru nunta

In acest articolul incerc sa va prezint caracteristicile modalitatea de a alege muzica pentru nunta dumneavoastra, prezentand avantaje si dezavantaje.

83: Traditia intalnirilor dintre Casa Regala si artistii EUROPAfest continua si in 2011

Intregind lantul de evenimente special organizate pentru a celebra aniversarea de 90 de ani a Majestatii Sale Regelui Mihai, muzicieni de jazz, blues, pop sau muzica clasica de pe intreg continentul, ce au captivat Bucurestiul in ultimele zile, vor aduce putin din muzica si spiritul lor creativ, intr-un moment de mare respect si onoare la Palatul Regal.

84: Prima seara de EUROPAfest!

S-a dat startul la EUROPAfest 2011! Muzica ce invaluie, ritmul ce inalta, emotia ce transcende, toate acestea vor invesmanta cladirile cenusii ale Bucurestiului, cu visul sonor al unor interminabile zile de primavara. Intre 7 si 13 mai, peste 300 de artisti din 45 de tari, vor sustine numeroase concerte de jazz, blues, pop si muzica clasica, o tesatura muzicala a unei lumi intregi fara bariere.

85: Concert extraordinar EUROPAfest la Alba Iulia

Din Capitala direct in sufletul tarii…pentru prima data in 18 ani de existenta, Festivalul International EUROPAfest porneste cu evenimentele si in afara Bucurestiului, destinatia fiind orasul in care Marea Unire a romanilor a fost consfiintita. EUROPAfest aduce muzica de calitate la Alba Iulia, prin concertul extraordinar al trupei Atmasfera, concert oferit de Rosia Montana Gold Corporation - 8 mai / 19:00 / Alba Mall.

86: Start EUROPAfest 2011

Între 7 şi 13 mai fă-ţi loc în agendă pentru EUROPAfest, singurul festival din Europa care reuneşte jazz, blues, pop şi muzică clasică. Prin concerte, concursuri, workshop-uri, jam sessions şi evenimente neconventinale, festivalul oferă publicului plăcerea unică de a degusta din delicatesele muzicale ale lumii. Locaţii precum sala ArCuB, Club Tribute, Club Loft, Centrul Cultural Ungar vor răsuna în acordurile a peste 300 muzicieni din 45 ţări.

87: Caffe Festival - EUROPAfest 2011. Magia dureaza 5 nopti - ziua nu se termina odata cu orele de lucru

In perioada 8-12 mai fa-ti timp pentru tine si relaxeaza-te la intalnirea pe care EUROPAfest ti-a programat-o cu Caffe Festival. Scapa de cravata si de stresul de peste zi, uita de intalniri si deadline-uri si accepta invitatia la neconventional. Aventureaza-te intr-o lume in care cuvintele se preschimba in note de jazz, blues si pop, protagonistii sunt artisti de talie internationala, iar spatiul in care acestia isi vor masura fortele este unul complet lipsit de rigiditate: un scurt concediu muzical in acorduri primavaratice.

88: Extraordinar! Live Vali Craciunescu & Friends la Pose Cafe!

Sambata, 07 Mai, incepan cu orele 20:00 te asteptam la un eveniment special!

89: S-au pus in vanzare biletele pentru EUROPAfest 2011 !

Intre 7 si 13 mai fa-ti loc in agenda pentru EUROPAfest, singurul festival din Europa care reuneste jazz-ul, blues-ul, pop-ul si muzica clasica. Fii si anul acesta martorul unui spectacol la superlativ, o saptamana presarata de concerte explozive si competitii muzicale.

90: Tonuri de apel pentru telefon .

De ce avem nevoie de tonuri de apel la telefon? Cu totii stiti ca atunci cand o sa ne sune cineva trebuie sa avem un ton de apel.


Pagina 9 din 12    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro