Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Muzica


71: Orchestra PROMS – Jazz & Classic, care va concerta joi in Bucuresti a ridicat sala in picioare aseara la Chisinau

Atmosfera, muzica de calitate, public entuziast – acestea au fost caracteristicile unui concert marca PROMS – Jazz & Classic, desfasurat aseara la Chisinau. Teatrul National “Mihai Eminescu” s-a dovedit neincapator pentru un public divers, care a aplaudat prelung fiecare piesa, fiecare solo de jazz sau de clasic. Intre artistii europeni de pe scena si audienta s-a dezvoltat o comunicare intr-un crescendo emotionant, astfel incat la final toata sala aplauda in picioare, cerand cu insistenta un bis. La Bucuresti concertul este prezentat in cadrul EUROPAfest Tour, joi 27 octombrie, ora 20:30 la Hard Rock Café. Biletele pot fi procurate de pe www.ticketfan.ro

72: EUROPAfest Tour 2011 - prezinta concertul PROMS - Jazz & Classic

Artisti de top din Europa se intalnesc intr-un featuring de exceptie la concertul – eveniment PROMS – Jazz & Classic. Piesele fusion jazz-clasic prezentate, pornind de la teme cunoscute de jazz, blues, pop sau muzica de film fac din concertul PROMS un show atragator pentru publicul larg, indiferent de varsta sau preferinte.

73: Boem Club- Locul unde incepe Muzica!

In Bucuresti, la doar 10 minute de Piata Alba Iulia se afla un loc special, in cadrul caruia toti cei care isi doresc sa invete sa cante, intr-un mod profesionist sau la nivel de amator, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala, o pot face acum intr-un mediu organizat si profesionist. Acest loc este Scoala de Muzica Boem Club.

74: Tudor Gheorghe prezinta “Vremea Nemaniei” in satul natal al poetului Grigore Vieru

"De fiecare data cand il ascult - si asta se intampla des - Tudor Gheorghe imi confirma banuiala ca poezia romaneasca - populara si culta - poate misca muntii. (...) Problema mea, inhaland prin toti porii melodia fiintei sale, este cum sa-mi stapanesc o lacrima de dragoste, admiratie si mandrie ca poate exista acest fenomen pe care, vorba lui Grigore Vieru, imi e mai usor sa-l pup." (Marin Sorescu - 1988)

75: MONDEN-SHOWBIZ : MARIUS BALDOVIN bine a facut MARCEL PAVEL ca a zis,, Dacă spunea "Triumfător în lupte, un nume de Traian" se interpreta politic.

MONDEN-SHOWBIZ : MARIUS BALDOVIN bine a facut MARCEL PAVEL ca a zis,, Dacă spunea "Triumfător în lupte, un nume de Traian" se interpreta politic.

76: Marius Baldovin si Nicoleta Guta invitati in Petrosani si Petrila sa incante fanii sai

Marius Baldovin si Nicoleta Guta invitati in Petrosani si Petrila sa incante fanii sai

77: Vlad Mirita si „O Sole Mio” in Belarus!

Saptamana trecuta artistul a revenit in tara dupa participarea la Festivalului Artelor Slaviansky Bazaar din Vitebsk. Invitat sa cante la aniversarea a 20 de ani de la infiintare, Vlad a incantat audienta prin talentul si profesionalismul sau.

78: Opera but NOT Too Loud la Jukebox!

Vino si tu alaturi de noi, joi, 21.07.2011, de la ora 21:00, la un nou concert din seria evenimentelor „altfel”.

79: Classic Beat Orchestra lanseaza primul videoclip

Muzica clasica suna altfel. La un an de la infiintare, trupa Classic Beat Orchestra lanseaza primul videoclip pentru piesa “Here we go”, o reinventare a arhicunoscutei partituri clasice, Canon in D Major de Johann Pachelbel.

80: Opera la Jukebox! Vino si tu!

Vino si tu alaturi de noi, joi, 07.07.2011, de la ora 21:00, la un nou concert din seria evenimentelor „altfel”.


Pagina 8 din 12    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro