Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Muzica


51: Noul videoclip Ad Litteram feat Angeles-Ganduri de noiembrie

Dupa o pauza de un an, Ad Litteram are placerea de a va delecta cu un nou videoclip.

52: Xavier Dotras Trio si Vincentís Chair la EUROPAfest 2012

Daca esti fanul muzicii bune, intre 4 si 19 mai ai parte de unul dintre cele mai reprezentative evenimente internationale, EUROPAfest, singurul festival din Europa care reuneste jazz, blues, pop si muzica clasica. Doua trupe de exceptie Vincentís Chair | Australia & UK si Xavier Dotras Trio | Spania concerteaza pe 5 mai la Teatrul Odeon incepand cu orele 19:00.

53: EUROPAfest 2012 aduce de 2 x mai multa muzica buna: Itís all about live quality music !

Singurul festival din Europa care reuneste 4 genuri muzicale jazz, blues, pop si muzica clasica se desfasoara anual la Bucuresti, reusind cu fiecare editie sa creeze o imagine pozitiva Romaniei.

54: Un roman la conducerea celei mai mari institutii de mobilitate culturala de la Bruxelles

Unul dintre cei mai cunoscuti art-manageri din Romania, Dl. Luigi Gageos, a fost ales Presedinte al organizatiei internationale On-The-Move de la Bruxelles. On-The-Move este cea mai mare retea de mobilitate culturala, care cuprinde 35 de institutii de prestigiu din mai mult de 20 de tari din Europa, dar si de pe alte continente. Intre acestea se regasesc European Council of Artists, European Festival Association, International Network for Contemporary Performing Arts.

55: CONCERT EXTRAORDINAR pentru indragostiti

Pentru indragostiti - si nu numai - Play Teatru Cafe prezinta de Valentine's Day 14 Februarie ora 21.30 Concert Extraordinar: EVERGREEN Symphonic-Jazz Orchestra

56: Cum sa abordezi impresarii?

Articol prezent este adresat artistilor in devenire in primul rand dar si celor cu experienta. Speram sa va ajute atunci cand doriti sa obtineti un contract cu o firma de impresari.

57: Oferte?promotii. Organizare Evenimente

dansatori, striperi, fachiri, trupe dans, organizari evenimente, program nunta, spectacol nunta, fachiri bucuresti, dansatori bucuresti,animatoare, animatori, animatori nunta Impresariat artistic, Artisti, solisti vocali, solisti nunta pitesti, band nunta,dj, trupe dansatori, dans societate, dans sportiv, lectii dans nunta, Lectii vals Nunta

58: Vlad Mirita si Amadeus Live! Nu rata episodul 2 al Magiei la Plaza Romania!

Incepand cu 12 Decembrie Plaza Romania transmite Live Episodul 2 al Magiei de Craciun.

59: Luminita Pauliuc in colaborare cu Marius Baldovin

Luminita Pauliuc in colaborare cu Marius Baldovin.Solista de muzica de petrecere Luminita Pauliuc,care ne dezvaluie ca de 20 de ani se afla in Franta,insa solista se bucura de succesul ei cu interpretul Nicolae Guta care a colaborat la 2 albume si care a participat cu el la TV.

60: Fusion Live Nights | Miercuri, 23 noiembrie, incepand cu orele 20.30, la Rodizio | Social Music Club

Miercuri, 23 noiembrie, incepand cu orele 20.30, la Rodizio | Social Music Club, Daniel Lazar, Capriel Dedeian, Aurel Cristian si Catalin Pitzi Putingher pun in scena un nou concert din seria Fusion Live Nights, seri linistite cu multa muzica buna dar mai ales live.


Pagina 6 din 12    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro