Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Muzica


41: Gala EUROPAfest – Cea mai importanta seara din festival

Pe 19 mai, la Sala Majestic a Teatrului Odeon, are loc Gala EUROPAfest, ultima si cea mai importanta seara din cadrul Festivalului International EUROPAfest, care a reunit in Bucuresti, intre 4 si 19 mai, peste 300 de muzicieni din 45 de tari. Evenimentul cuprinde numeroase momente remarcabile printre care concertele finalistilor Bucharest International Jazz Competition, inmanarea premiilor castigatorilor Jeunesses International Violin Competition, momente muzicale speciale, prezentari si invitati de onoare.

42: Finalistii Jeunesses International Violin Competition 2012 - Cei mai buni violonisti din Europa

Pe 17 si 18 mai se desfasoara Finalele Jeunesses International Violin Competition, unul dintre cele mai puternice concursuri de muzica clasica din Europa, ajuns deja la cea de-a 19-a editie.

43: Artistii EUROPAfest invitati la Palatul Elisabeta

Pe data de 15 mai, ora 12:00, artistii EUROPAfest au fost invitati la Palatul Elisabeta, continuand traditia intalnirilor anuale dintre artistii festivalului si Casa Regala. Muzicieni de jazz, blues, pop si muzica clasica de pe intreg continentul, care au captivat Bucurestiul incepand cu 4 mai, au adus putin din muzica si spiritul lor creativ la Palatul Regal.

44: Atmosfera exploziva in primele 2 zile la Bucharest International Jazz Competition 2012

Sambata, 12 mai, a avut loc deschiderea celei de-a 6 editii Bucharest International Jazz Competition, unul dintre cele mai importante concursuri de muzica jazz din Europa. Un numar impresionant de 24 trupe din SUA, Europa, Australia, Japonia, Rusia, Brazilia si Israel vor concerta in fiecare seara de la ora 19:00, pe scena teatrului Odeon, sala Studio, pentru a castiga in fata juriului si a publicului bucurestean titlul de cea mai buna trupa de jazz.

45: Bucuresti, capitala jazz-ului mondial: 25 trupe la cel mai important eveniment de jazz din Romania - EUROPAfest – 100% jazz and more

O saptamana intreaga dedicata jazz-ului. Intre 12 si 18 mai 2012, la Teatrul Odeon, EUROPAfest-100% jazz and more transforma Bucurestiul in Capitala jazz-ului mondial, prezentand in cadrul celei de-a sasea editii Bucharest International Jazz Competition, concerte de exceptie cu trupe din SUA, Slovenia, Ungaria, Polonia, Japonia, Norvegia, Suedia, Columbia, Australia, Italia, Israel, Polonia, Spania, Ecuador, Elvetia si Romania.

46: MetrOPERA sau atunci cand aranjam sentimentele pe portativ

Ce faci atunci cand ai un client care doreste o campanie de informare? Trecand pestepregatirii oricarei campanii ne aflam la momentul la care avem un brief si in faza in care propunem. Exact ca si atunci cand tutorele nostru devine calul am ales ceva altfel…

47: EUROPAfest 2012 - debut in forta cu 4 concerte de succes

La 2 zile, dupa ce EUROPAfest a dat startul unei intregi serii de evenimente care celebreaza diversitatea culturala - 4 genuri muzicale, 300 de muzicieni din 45 de tari, muzica se aude mai bine ca niciodată in Bucuresti. Scena Odeonului si spatiile de concert neconventionale au adus publicul mai aproape de muzica buna.

48: Start EUROPAfest 2012! Din 4 mai de 2x mai multa muzica buna

Singurul festival din Europa care reuneste 4 genuri muzicale jazz, blues, pop si muzica clasica se desfasoara anual la Bucuresti, reusind cu fiecare editie sa creeze o imagine pozitiva Romaniei. Sub sloganul "It's all about live quality music!", Festivalul International EUROPAfest revine in anul 2012 cu artisti si muzica de calitate, cu o imagine proaspata, dar si cu o surpriza asteptata de multa vreme de fanii sai – evenimentul va avea o durata de 16 zile : 4 – 19 mai.

49: EUROPAfest – 100% jazz and more: Bucuresti, capitala jazz-ului mondial

24 trupe din SUA, Europa, Australia, Japonia, Rusia, Brazilia si Israel: o saptamana intreaga dedicata jazz-ului. Intre 12 si 19 mai 2012, la Teatrul Odeon, EUROPAfest - 100% jazz and more transforma Bucurestiul in Capitala jazz-ului mondial, prezentand in cadrul Bucharest International Jazz Competition, concerte de exceptie cu trupe din 24 tari – SUA, Polonia, Elvetia, Slovenia, UK, Germania, Olanda, Israel, Armenia, Australia, Brazilia, Franta, Islanda, Italia, Japonia, Columbia, Rusia, Rep. Moldova, Norvegia, Romania, Spania, Suedia, Ungaria.

50: EUROPAfest 2012 - Jeunesses International Violin Competition: 138 muzicieni din 38 tari - numar record la un concurs organizat in Romania

In ultimii ani, evenimentul s-a detasat ca lider incontestabil in zona concursurilor internationale de muzica clasica derulate in Romania, inregistrand an dupa an numere record de participanti. In 2012, 138 de violonisti din 38 de tari vin la Bucuresti sa concureze pentru premii de 10.000 Euro. Un alt element remarcabil este proportia muzicienilor straini: 90 % dintre participanti reprezinta Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belgia, Bulgaria, Canada, China, Coreea de Sud, Croatia, Cuba, Elvetia, Finlanda, Franta, Georgia, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Kazakhstan, Letonia, Lituania, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Rusia, Serbia, Spania, SUA, Suedia, Taiwan, Turcia, Ucraina, Ungaria.


Pagina 5 din 12    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro