Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Muzica


31: EUROPAfest 2013 – Peste 135 voluntari inscrisi pentru backstage-ul festivalului

EUROPAfest, festival cu traditie in lumea muzicala, va aduce anul acesta in atentia iubitorilor de jazz|blues|pop|clasic o gama larga de artisti din peste 45 tari. Cea de-a 20-a editie se desfasoara anul acesta in perioada 9-25 mai, dar pana atunci EUROPAfest da sansa tinerilor de a se implica in mod activ in pregatirea evenimentului si de a se alatura echipei ca voluntari.

32: Vezi Steaua - Chelsea in Indie Club!

Gasesti locuri la meci pentru tine si prietenii tai in Indie Club

33: EUROPAfest 2013 selecteaza voluntari

Cu o traditie de 20 de ani in lumea muzicala, Festivalul International EUROPAfest va aduce anul acesta in atentia iubitorilor de jazz, blues, pop si muzica clasica o gama variata de artisti din peste 40 de tari. EUROPAfest doreste sa deschida gustul tinerei generatii pentru implicare responsabila in comunitatea din care face parte, punand accent pe calitate si profesionalism. De aceea, festivalul ofera tinerilor oportunitatea de a se angaja activ in pregatirea si desfasurarea evenimentului si de a se alatura echipei organizatorice ca voluntari.

34: Concert Rammstein in Bucuresti in 2013

Veste foarte buna pentru iubitorii de rock, trupa Rammstein revine in Bucuresti anul acesta, in iulie, in cadrul festivalului bucurestean „Rock the City 2013”.

35: Pregatire muzicala de exceptie pentru copii : chitara pian si vioara

Prezentare a cursurilor pentru copii de muzica organizate de catre Music Academy Lectii instrulmentale si de educatie muzicala

36: EUROPAfest Tour 2012

In luna noiembrie se deruleaza ultima parte a evenimentelor din seria EUROPAfest Tour 2012, incluzand concerte de jazz si muzica clasica derulate in Parma, Milano si Bucuresti. Dupa succesul inregistrat in luna mai de Festivalul International EUROPAfest, desfasurat pentru prima data in istoria sa pe o perioada de 2 saptamani jumatate, turneul inceput in vara, a adus productii la fel de spectaculoase.

37: La Sun Plaza, tu dai stil sarbatorii!

Anul acesta, sarbatorile se aprind la Sun Plaza Shopping Center, iar cu aceasta ocazie isi asteapta vizitatorii pe 15 noiembrie, incepand cu ora 18:00, sa fie martori la aprinderea instalatiei de interior cu cele mai multe beculete din lume, in cadrul unui spectacol magic de lumini, lasere si sunet.

38: EUROPAfest 2013 sarbatoreste 20 ani de performanta cu Jeunesses International Piano Competition

Dupa Bucharest International Jazz Competition lansat in septembrie, EUROPAfest 2013 anunta al doilea eveniment – Jeunesses International PIANO Competition. Cel mai prestigios concurs international de muzica clasica derulat in Romania se pregateste pentru editia cu nr. 20. Intre 18 si 25 mai 2013, pianisti din peste 40 tari, sunt invitati la Bucuresti sa concureze pentru premii de 10.000 Euro.

39: Festivalul Elenismului din Romania, Ploiesti 2012

În perioada 27-30 septembrie 2012, Municipiul Ploiești va găzdui manifestările prilejuite de „FESTIVALUL ELENISMULUI DIN ROMÂNIA” – Ediția a XII-a. Proiectul este inițiat de Uniunea Elenă din România și cofinanțat de Primăria Municipiului Ploiești, Guvernul României – Departamentul pentru Relații Interetnice și Ministerul Culturii și Patrimoniului Național. Evenimentul se va desfășura sub egida Ambasadei Republicii Elene în România.

40: Formatia Laurentiu Caldararu

Ea este romanca ce a cantat un duet cu Amr Diab, membra a formatiei Laurentiu Caldararu


Pagina 4 din 12    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro