Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Muzica


21: Romania acceptata in unanimitate la ESTA International

In 1972, Sir Yehudi Menuhin, discipolul lui George Enescu, alaturi de alti artisti eminenti precum Marianne Kroemer si Max Rostal au infiintat ESTA - European String Teachers Association, avand ca scop promovarea celor mai inalte standarde in procesul de predare a instrumentelor de corzi si incurajarea schimbului de idei intre profesorii de corzi si artistii din Europa. Romania a fost acceptata prin vot unanim in ESTA, ca cea de-a 30-a tara membra, in cadrul celei de-a 41-a Conferinte Internationale ESTA desfasurata in orasul medieval Oxford, unul dintre cele mai cunoscute centre universitare din intreaga lume. ESTA Romania a fost reprezentata de dl. Luigi Gageos, presedinte si dl. Nicolae Antonescu, vicepresedinte.

22: Urban Culture Fusion - Summer Music Academy Sinaia

Dupa succesul inregistrat de editia aniversara cu no. 20 a EUROPAfest - jazz | blues | pop | clasic, un festival inedit care prezinta anual peste 300 de artisti din intreaga lume, ce s-a derulat in Bucuresti si Sibiu in perioada 9-25.05.2013, jmEvents continua seria evenimentelor cu Urban Culture Fusion - Summer Music Academy Sinaia, in perioada 18 - 31 iulie 2013.

23: Romania se alatura tarilor ESTA

Unul dintre cei mai cunoscuti actori culturali romani, jmEvents, cu numeroase programe si proiecte europene si internationale (www.jmEvents.ro ), adauga in portofoliu un eveniment de marca - infiintarea ESTA Romania.

24: Asociatia Momentum si Zilele Muzeului Satului Dimitrie Gusti

Sāmbãtã, 18 mai, cu ocazia Zilele Muzeului Satului Dimitrie Gusti, Orchestra Momentum a Asociației Culturale Momentum a concertat īn cadrul evenimentului, fiind prezentã cu un sextet.

25: Sun Plaza da startul distractiei la inaltime: redeschide Sun Sensations Beach Club!

Sun Plaza Shopping Center adauga un nou punct pe harta distractiilor de sezon din Bucuresti prin redeschiderea, pentru al treilea an consecutiv, a celei mai mari terase la inaltime din Capitala, Sun Sensations Beach Club, alternativa urbana a divertismentului oferit de litoral.

26: EUROPAfest – 100% jazz and more. Bucuresti, capitala jazz-ului mondial. 27 trupe din 22 de tari - Europa, SUA, America de Sud

Intre 18 si 25 mai Bucurestiul vibreaza pe ritmuri de jazz. Bucharest International Jazz Competition, desfasurat sub egida EUROPAfest aduce pe scenele Capitalei 27 de trupe din 22 de tari: Argentina, Austria, Bosnia si Hertegovina, Columbia, Croatia, Elvetia, Estonia, Franta, Germania, Indonezia, Islanda, Italia, Mexic, Portugalia, Romania, Rusia, Spania, SUA, Ucraina, UK, Ungaria, Uruguay.

27: EUROPAfest 2013 sarbatoreste 20 de ani de muzica buna

It’s all about live quality music ! Anul acesta sarbatorim 20 de ani de EUROPAfest. 20 de ani in care jmEvents a oferit publicului larg un festival care se remarca prin muzica live, profesionalism si eleganta.

28: Sun Plaza este acum casa simpaticului dinozaur Sunny, prietenul copiilor!

Cei mici au inca un motiv de bucurie atunci cand viziteaza Sun Plaza Shopping Center. De azi inainte, centrul comercial din sudul Capitalei este casa celui mai prietenos dinozaur: jucausa mascota Sunny!

29: Festival Latino

Evenimentul se adreseaza atat cunoscatorilor de muzica si dans latino, cat si incepatorilor, curiosilor sau iubitorilor de momente frumoase si de distractie.

30: Academia de muzica pentru copii : lectii de pian chitara sau vioara si canto

Music Academy asigura pregatire muzicala de exceptie pentru copii : lectii de pian, lectii de chitara si de vioara, cursuri de educatie muzicala si arte ale spectacolului.


Pagina 3 din 12    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro