Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Muzica


11: EUROPAfest 2014, peste 20 de ani de muzica buna

Anul acesta sarbatorim 21 de ani de EUROPAfest. 21 de ani in care jmEvents a oferit publicului larg un festival care se remarca prin muzica live, profesionalism si eleganta.

12: Muzica lui Aurel Tamas - trei directii majore

Muzica lui Aurel Tamas continua sa fie apreciata, atat in Romania cat si dincolo de granitele tarii, prin cele trei genuri abordate. Afla mai multe despre activitatea si muzica artistului roman in randurile urmatoare:

13: EUROPAfest 2014 selecteaza voluntari - ”Inspiram oameni, cream experinte”

Mesajul EUROPAfest pentru tineri: “Daca iubesti muzica, ai timp liber, esti o persoana ordonata si iti doresti sa inveti din tainele organizarii unui eveniment, EUROPAfest 2014 este locul ideal pentru tine !” Mai multe detalii despre programul de voluntariat se gasesc pe www.jmEvents.ro

14: EUROPAfest 2014 lanseaza Summer Music Academy Sinaia

Se spune ca o data pe an, vara, povestile prind viata. Sinaia, oras cu drumuri de piatra ce duc la Castel, cu povesti cu regi si regine si peisaje idilice - locul vacantelor visate ce devin realitate. Aici se spune ca ziua de ieri si ziua de maine s-au intalnit azi si de atunci tot stau la povesti. Summer Music Academy Sinaia, prin master classes, workshopuri si concerte iti ofera posibilitatea sa gusti din magia locului, un oras la poale de munte botezat „Perla turistica a Carpatilor”.

15: Primul concert din România la care biletul de intrare este o jucărie

Știai că în România sunt peste 65 000 de suflete abandonate…copii care nu au cui să spună mama și tata, cărora le lipsește dragostea părintească, oameni mari sub chipuri triste de copii.

16: EUROPAfest 2014 - clasic anunta editia cu nr. 21 a Jeunesses International Music Competition „Dinu Lipatti”

Cel mai prestigios concurs international de muzica clasica derulat in Romania se pregateste pentru editia cu nr. 21. Intre 17 si 24 mai 2014, flautisti din intreaga lume sunt invitati la Bucuresti sa concureze pentru premii de 10.000 Euro.

17: EUROPAfest 2014 lanseaza primul eveniment - Bucharest International Jazz Competition | 17 – 24 mai 2014

Ajuns la editia cu nr. 8, Bucharest International Jazz Competition, a fost cotat de BBC intre primele 3 concursuri de jazz ale lumii. Editia 2014 a fost lansata, perioada de aplicatii e deschisa pana pe 10 februarie, regulamentul fiind public pe site-ul jmevents.ro si jazzcompetition.ro, asa ca trupele si vocalistii interesati se pot inscrie. Varsta participantilor trebuie sa fie de pana la 35 de ani, iar valoarea totala a premiilor se ridica la 7.000 Euro. Sub sloganul “100% jazz and more…” evenimentul prezinta concerte, jam sessions si workshopuri.

18: Urban Culture Fusion Eveniment romanesc desfasurat in 7 tari europene: Germania, Franta, Italia, Austria, Bulgaria, UK si Romania

Cel mai recent proiect initiat si realizat de jmEvents, Urban Culture Fusion se distinge prin originalitate, dar si prin dimensiunea europeana de amploare. Acesta include concerte si workshopuri in 7 tari: Germania, Franta, Italia, Austria, Bulgaria, UK si Romania, intr-un turneu de 20/25 de concerte derulate in perioada 20 mai - 31 decembrie 2013.

19: Cum alegi formatia potrivita pentru evenimentul tau.

Formatia Scorpion-Formatie Nunta Bucuresti-Formatie Nunta Pitesti

20: Alexandru Tomescu lansează noul său DVD – Stradivarius Obsesii

Violonistul Alexandru Tomescu se pregătește de o nouă lansare discografică: în 18 septembrie, în Piața Festivalului „George Enescu”, artistul dezvăluie publicului cel mai recent proiect video al său: „Stradivarius Obsessions”. DVD-ul are la bază proiectul cu același nume, prezentat în anul 2012 într-un turneu național cuprinzând 15 orașe.


Pagina 2 din 12    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro