Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Muzica


101: eGO Band live la Pose Cafe&Lounge!

Sambata, 05 Martie, incepand cu orele 21:00 Pose Cafe&Lounge prezinta eGO Band Live!

102: E Vineri, e Interbelic Jazz la Pose Cafe&Lounge!

La Pose Cafe & Lounge ne-am adus aminte de vremurile trecute, de nostalgia unei muzici de calitate ascultata, de faptul ca „daca trebuie sa intrebi ce este jazz-ul, atunci nu vei sti niciodata”(Louis Armstrong).

103: Opera but not too loud

De Dragobete, un altfel de artist, o altfel de companie, un concept unic pentru o altfel de seara. Te-ai gandit cum ar fi sa savurezi o cafea cu aroma unei arii celebre, sau un coktail asezonat cu o cantoneta? Ei bine pe data de 24 Februarie poti sa incerci.

104: Festivalul “Cununa Petrolului”, devine o traditie la Moreni

In zilele de 18 si 19 iunie 2010, va avea loc, la Moreni, cea de-a doua editie a Festivalului – Concurs National de Muzica Usoara si Populara “Cununa Petrolului”.

105: Spectacolul CRACIUN VIENEZ - inca o reprezentatie la matineu

De 5 ani, Agentia Vreaubilet ofera cele mai frumoase spectacole de sfarsit de an, prezentate de fiecare data sub aceeasi titulatura “Craciun Vienez”.Un brand lipsit de orice confuzie ce reprezinta cu certitudine garantia celui mai apreciat concert de sarbatori inspirat din faimoasele baluri vieneze.

106: Dj Sax:Viitorul Armin Van Buuren al Romaniei!

Un tanar producator de muzica lanseaza o piesa trance in Romania iar apoi da lovitura cu o piesa clubbing in colaborare cu 2 mari artisti!

107: Vrei sa-ti cante

Vrei sa-ti cante Niculina Stoican sau Copilul de Aur, Roxana Printesa Ardealului,sau orce solist(a) de manele,populara,etno,rock,usoara.Noi suntem solutia in care te putem ajuta sa-ti chemam la nuntii,concerte,evenimente,organizari,petreceri,etc.Pentru orce solist(a): 0734682806.Pretul la fiecare artist(a) se negocieaza la telefon

108: Formatia De la Golden Blitz

Muzica un repertoriu bogat pentru petreceri va ofera esenta unei petreceri Noi aducem distractia si voia buna!!!

109: Concerte in Romania

Am gasit pe internet un site-blog care publica foarte multe evenimente muzicale. Cred ca este cel mai complex pana la ora actuala.

110: VibesClub

VIBES LOUNGE@MORE un club nou deschis in Str.Baba Novac Nr.9G Sect.3 ,unde merita sa vii .Pentru mai multe detalii,rezervari si petreceri private va asteptam pe vibesclub@yahoo.com sau pe adresa web: www.VibesClub.ro si la numerele de tel:0731366656/7/8


Pagina 11 din 12    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro