Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Muzica


91: Acordeonul ritmurilor de Jazz! Doar la Pose Cafe&Lounge!

Sambata, 16 Aprilie, incepand cu ora 19:00 Vali Craciunescu da viata acordeonului in ritmuri de jazz!

92: Cameleonii bluesului vin in mai, la EUROPAfest

Pe 7 si 8 mai, in cadrul festivalului international EUROPAfest, trupa The Merry Poppins / Austria va conferi scenelor bucurestene efervescenta, candoare si incandescenta, pe ritmuri de o versatilitate cameleonica. Pe fundalul zilelor toride de primavara tarzie, piesele celor 5 artisti vor potoli cu certitudine setea de nou a spectatorului amator sau avid pasionat de muzica.

93: EUROPAfest 2011 - jazz, blues, pop & clasic. 18 ani am devenit majori !

Astazi, 5 aprilie, ora 12:00, la Casa Europei - Sala de Presa a avut loc conferinta de presa a Festivalului International EUROPAfest 2011, organizata de jmEvents si Reprezentanta Comisiei Europene in Romania. Prezidiul a fost format din: - Dna Iulia. Deutsch / Sef Adjunct al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania - Dl. Bretter Zoltan / Director al Centrului Cultural Maghiar - Dl. Luigi Gageos / Director EUROPAfest

94: Conferinta de presa a Festivalului International EUROPAfest 2011

Marti, 5 aprilie a.c., ora 12:00 va invitam sa luati parte la conferinta de presa a Festivalului International EUROPAfest 2011, organizata de jmEvents si Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, ce se va desfasura la Casa Europei - Sala de Presa, Str. Vasile Lascar, nr. 31, etajul I, Bucuresti. Invitati de onoare Alaturi de Dl. Luigi Gageos / Director EUROPAfest vor fi: - Excelenta Sa Dl. Niculae Idu / Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania - Dl. Sorin Oprescu / Primar-General al Bucurestiului - Dna. Mihaela Paun / Director ArCuB - Dl. Bretter Zoltan / Director al Centrului Cultural Maghiar

95: O calatorie in jurul lumii acum la cateva strazi distanta!

Cine nu a calatorit macar o data alaturi de Jules Verne in jurul lumii? Cine nu a trait viata de noapte macar pentru cateva minute cu fetele din Sex and the City? Cine nu și-a dorit sa ajunga macar o data la ritmurile ametitoare ale carnavalului din Rio de Janeiro?

96: CUM SA ALEGI SISTEMUL DE SUNET POTRIVIT?

Sunetul discret dintr-un magazin, mesajele promotionale, muzica ambientala dintr-un restaurant ori sunetul puternic din club ori de la concert sunt percepute diferit deoarece sistemele audio au particularitati si functii diferite. Cum alegem cele ami bune echipamente audio? Cum facem diferenta intre soundul de acasa si cel professional? Amro Grup importator specializat in furnizarea de echipamente de sunet ne ofera cateva sfaturi pretioase.

97: 18 Martie! Degustare Fontana Fredda in acorduri de Jazz! Doar la Pose Cafe&Lounge!

Jazz-ul se afla in cafeaua de dimineata si in vinul servit seara! Jazz-ul te invita sa asculti de fiecare data altfel de acorduri! Jazz-ul este imporvizatie! Iar un vin bun este absolut incantator daca are aroma unei muzici de calitate!

98: eGO prezinta Rock Ballads la Pose Cafe&Lounge!

Sambata, 12 Martie, incepand cu orele 21:00 Pose Cafe&Lounge te asteapta la o seara speciala, o seara in care ne aducem aminte de zilele in care fredonam Always sau de momentele Crazy ale adolescentei noastre.

99: Frank Sinatra in memoriam la Pose Cafe&Lounge!

Vineri, 11 Martie, incepand cu orele 21:00 UpTown Jazz te invita sa iti aduci aminte! UpTown Jazz te invita sa iubesti si sa traiesti prin muzica la Pose Cafe&Lounge! Vino sa asculti live Strangers in the night si sa te bucuri alaturi de prietenii tai atunci cand fredonezi My Way!

100: E Joi? Ai intalnire cu Up26Band la Pose Cafe & Lounge!

Joi, 10 Martie, incepand cu orele 21:00 Pose Cafe&Lounge ti-a pregatit o surpriza. Vino sa ii asculti live pe cei al caror stil porneste de la smooth jazz la jazz traditional trece prin pop-jazz, funk si cover standarde,abordand aceste stiluri intr-o maniera personala.


Pagina 10 din 12    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro